alle kategorier
en.pngEN
sidebanner

Forside>Om os

Gruppe introduktion

Hovedforretningen for Goalong Liquor (Group) er produktion og salg af international spiritus (såsom whisky, brandy, vodka, gin, rom) samt import og eksport af varer og teknologi.

Goalong Liquor Brand blev foreslået i 2011 for at bygge Kinas første internationale Liquor Brand, efterfulgt af etableringen af ​​det britiske Goalong Liquor Group Company, og begyndte at registrere "Goalong"-varemærket. Det engelske varemærke "GOALONG" er homonymet for "Gaolang". Dens betydning er konstant at være aggressiv og gå modigt frem, hvilket også er ånden i Goalong Spirits iværksætteri.

At eje næsten 100 ansatte (2018), 50 med bachelorgrad eller derover, 3 med kandidatgrad eller derover og 8 med professionelle og tekniske certificeringer.

Goalong Liquor har været førende inden for indenlandsk spirituseksport i alle disse år.

På nuværende tidspunkt er der fem molekylære virksomheder, to offshore-virksomheder direkte under udenlandske jurisdiktioner, direkte tilknyttet Goalong Liquor Group.

Goalong spiritusgruppe

Bingo Bosolac International spiritus Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Goalong destilleri

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. er en professionel international spiritusproducent i Kina, der investeres af UK Goalong Group i år 2018, hovedsagelig producerer og eksporterer whisky, brandy, vodka, gin, likører og andre spiritus. beliggende i den toorienterede industripark i Liuyang by, det er det 1. største single malt whisky destilleri i Kina og også det 4. destilleri investeret af Goalong Group med det mest avancerede og moderniserede udstyr og styringssystem på højt niveau, der repræsenterer gruppens 4. internationale leveringsniveau, hovedsageligt med fokus på kinesisk whiskyfremstilling og spiritus-service til kunder fra ind- og udland.

                       

Whiskydestilleriet er beliggende i Liuyang-bjergområdet, hvilket er meget velegnet til whiskydestillering på grund af vandets kvalitet og behagelige omgivelser. Vand af god kvalitet med lavere elektrolytisk indeks og ingen opløste salte, der gør væskerne rene og rene, bløde og bløde, det vil ikke beskadige kroppen, når du nyder dem.

                       

Goalong Group er den første til at producere og udvikle single malt whisky i Kina. På nuværende tidspunkt er dets F & U- og produktionsniveau førende i Kina. Virksomheden har dannet et hjemmemarked og eksport som sin kerneforretningsmetode siden 1 med førende salg i 2009 på hinanden følgende år. 7 sikkerhedshændelser, 0% eftersalgsservice. Vi har bestået FDA & ISO & QS & HACCP-certifikater og eksporteret vores produkter til over 100 lande og fået et godt ry, såsom Rusland, Amerika, Tyskland, Filippinerne, Panama, Mexico, Surinam, Australien, New Zealand og så videre.

                       

Alle vores produkter kan udskrives med britisk eller fransk stregkode med avancerede råmaterialer og pakker. Kvalitet er sjælen, og kunden kommer altid først, vi er primært baseret på langsigtet forretning og venligt som win-win-forhold til kunder. Vi har rig erfaring med udstillinger og har vundet mange gode omdømme globalt.

                       

Grundlagt af Mr. Alan i London, står Goalong-mærket for "gå fremad" og dets logo symboliserer Goalong-kultur, vær trofast og modig til at have drømme, kæmp og Goalong for drømme! Vi har i øjeblikket fire mærker, "Goalong" Whisky, "Bosolac" Brandy, "Ambiguous" Vodka og "MonaFrcc" Gin. Goalong er også det 1. kinesiske Single Malt Whisky-mærke i Kina.

                       

Goalong er et rungende spiritusmærke, der blev givet en stor mission, da brandet blev oprettet. Der er gået mange år, Goalongs slogan har aldrig ændret sig. Konstant at vinde ros og anerkendelse i spiritusmarkedet i verden, hvilket gør sved og indsats mere meningsfuld.

                       

Vi, Goalong for Dreams!

Virksomhedskultur

Virksomhedsstruktur