alle kategorier
en.pngEN

Forside>Produkter>Brandy

新 幕 威
新 幕 威 XO
新 幕 威 XO
Film napoleon brandy XO liquor 700ml 40% abv
Film napoleon brandy XO liquor 700ml 40% abv
Film napoleon brandy XO liquor 700ml 40% abv

Film napoleon brandy XO liquor 700ml 40% abv

Brand NameBosolac
Minimum antalEn container
Emballage DetaljerHver flaske pakket gaveæske, 6 flasker / karton
Leveringstider7 dages levering efter bekræftelse af ordren
BetalingsbetingelserT / T, LC, OA
Supply Evne8000 kartoner / dag
CertifikaterISO; FDA; HACCP
ServiceGratis prøve; Gratis design; OEM; ODM
SmagModen frugtaroma ledsaget af et strejf af chokolade


Kontakt os
Beskrivelse

XO brandy

 

      Højkvalitetsfilm XO brandy napoleon med brandy varmere brandy whisky spiritus til private label service med billig pris, eksotiske druer, materialer og teknologi garanterer dens unikke smag. Den håndlavede glasflaske tilføjer sin elegance. Kunder betragter det som et godt valg til fest og fest. Det er ingen overraskelse, at du vil kunne lide dens fyldige smag og lidt stærke på forhånd.


Konkurrencefordel:
Attraktiv pris med hurtig leveringsdato
Nok lager
One-stop spiritussystem.

700ml 40%abv brand supplierXO brand factory

700ml 40%abv brand supplier

brandy manufaurers

Professionelt whiskydestilleri og spiritusproducent, eksportør af brandy, vodka, gin, likør, sodavand, cocktail- og håndværksøl. Hurtig levering, garanteret kvalitet og fremragende eftersalgsservice. Giv dig en femstjernet one-stop shoppingoplevelse.

XO brandy

700ml 40%abv brand supplier

XO brand factory

   

   Kunder, der siger godt, er rigtig gode.Lad os bygge fundamentet med kvalitet, garantere opnåelse af service, opbygge tillid med værdi og marchere mod morgendagens herlighed sammen.brandy agency

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. er en one-stop professionel international spiritusproducent i Kina investeret af UK Goalong Group i år 2018, hovedsageligt producerer og eksporterer whisky, brandy, vodka, gin, likører og andre spiritus. beliggende i den to orienterede industripark i Liuyang by, det er det 1. største single malt whiskydestilleri i Kina, og også det 4. destilleri investeret af Goalong Group, med det mest avancerede og moderniserede udstyr og højt niveau management system, der repræsenterer koncernens 4. internationale leveringsniveau, hovedsageligt med fokus på kinesisk whiskyfremstilling og private label spiritustjenester til kunder fra ind og udland.

brandy manufaurers

XO brandySpecifikationer

Alkoholindhold40% vol
Bind700ml / flaske
FlaskeHåndlavet glasflaske af krystal
etiketEtiket til varm stempling
KasketÆrme og kork
FarveMørk rav
Emballeringsspecifikation6 flasker / karton


Applikationer

Vi kan godt lide franske brandy, ikke kun på grund af solskin, vand og druer der. Generationer af kulturarv giver os altid noget andet end andre. Movie napoleon XO brandy gør din weekend mere speciel. Det er perfekt til grill på tagterrassen kvalitetstid med venner, og eftermiddag i solskin. Del med dine venner, eller hæld is og garinsh med en frisk skive kalk. god fornøjelsefilmnapoleon XO brandyfor en ny smag af weekenden.UNDERSØGELSE