alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Vær altid klar til at reagere på opfordringen, til at kæmpe, for at vinde krigen --- til Goalong indenlandske brand salgsteam

2021-11-29

    For at imødekomme behovene i virksomhedens udvikling, forbedre samhørigheden i salgsteamet. Goalong Group organiserede indenlandske brandsælgere til at gennemføre en to-dages militærtræningsbegivenhed i Kina-Australiens Nanying National Defense Theme Park. Hovedformålet med denne begivenhed er at temperere faglige færdigheder og forbedre den omfattende kvalitet, dyrke holdånden. Lad hvert medlem af teamet forbedre effektiviteten i arbejdet. Hver person, der er involveret i militær træning, overholder strenge krav og træning, overholder ånden om ikke at være bange for modgang. Gennem denne træning etablerer vores salgsteam under forudsætning af indledende beherskelse af visse militære færdigheder kollektivisme og forbedrer hele teamets sammenhængskraft.

team2

team1

team3 Alle handlinger følger kommandoen, og ingen kan efterlades. Under instruktørernes omhyggelige coaching gennemførte Goalong Group-salget den ene barske træningsopgave efter den anden. Denne aktivitet udøver medarbejdernes viljestyrke og vedholdenhed og styrker medarbejdernes begreb om organisatorisk disciplin. Alle følte dybt glæden og strabadserne ved militærlivet, indså vigtigheden af ​​militær træning og nå målet om at træne ulvesalgsteam.

Team 6

hold 4

Team 3

 Gennem denne aktivitet vil salgseliterne i Goalong Group energisk videreføre ånden i militær træning i deres fremtidige arbejde og bringe den organisatoriske disciplin og hårdtarbejdende ånd, der dyrkes i den militære træning, til deres daglige arbejde. Gennem alles utrættelige indsats er Gaolang-brandets salgsteam blevet smedet til et hårdt, disciplineret team, der vil møde fremtidige udfordringer med en helt ny ånd!

hold 5

Goalong Team