alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Fordele ved Vodka

2015-08-03

Mange mennesker kan lide at drikke vodka. Hvis du ved, at din elskede vodka faktisk har mange fordele for kroppen, så finder du den endnu mere elskelig. Faktisk, hvis det indtages i moderation, er det godt for kroppen.
Vodka er en farveløs, lugtfri destilleret spiritus, den kan bruges som base til at blande en række cocktails. Drik vodka 35-40 ml hver dag, det vil ikke kun skade kroppen, men vil medføre en række sundhedsmæssige fordele. Her er fordelene inkluderet.
1691, tabe sig

170

USDA-data viser, at vodka er et ikke-kulhydrat, kalorier og kun indeholder 64 kalorier pr. Ounce. Så hvis du vil kontrollere vægten og drikke begge dele, kan du vælge, at vodka er bestemt dit valg. Det kan drikke pænt eller blandes med frugtsaft, men tilsæt ikke drikke med højt kalorieindhold.

2, lindre stress
Normalt kan alkohol få kroppen til at slappe af, men vodka er mest fremragende, i mellemtiden forårsager det ikke tømmermænd som whisky.
171


3, Make Tincture

172

Normalt bruges vodka til at fremstille tinkturer i herbologi, den er farveløs og lugtfri, kan absorbere smagen af ​​urter. Vodka-tinktur kan drikke, og det kan også bruges som et bedøvelsesmiddel.

4, andre fordele

173

Drik alkoholholdige drikkevarer i moderat, hvad enten vin, øl, whisky eller vodka er på en eller anden måde fordel for kroppen, det kan forbedre kardiovaskulær sundhed og reducere risikoen for slagtilfælde og demens og lang levetid.