alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

KINESISKE WHISKEY-DESTILLERIER

2021-11-23

Den 2. november 2021 annoncerede Diageo at etablere et maltwhiskydestilleri i Yunnan, Kina. Hvilken fabrik primært til at destillere kinesisk malt whisky. Projektet planlægger at investere 500 millioner yuan og forventer at starte produktionen inden for to år. Pernod Ricard har taget teten for at etablere en fabrik i Sichuan til at destillere den kinesiske maltwhisky i august 2019. Den samlede investering over 1 mia. yuan. Fabrikken planlægger at starte produktionen officielt i 2021. Men der er endnu ingen konkrete nyheder.


De internationalt anerkendte spiritusvirksomheder har deltaget i destilleringen af ​​kinesisk whisky ved at investere i plantekonstruktion. De store indenlandske destillerier har også den seneste aktion i de senere år. Der er allerede mange whiskydestillerier i Kina. Nedenfor er en del over kinesiske whiskydestillerier kortoplysninger til din reference.

Kinesisk whisky kort

Med væksten i forbrugernes krav og forbrugsscenarier løbende, samt anerkendelsen af ​​made in China i udlandet. Og indenlandske unge forbrugere bliver mere og mere opmærksomme på whisky. Kinesisk whisky skal have en ny vækstmulighed. Foråret med kinesisk whisky er på vej. Vores Goalong-gruppe har den ære at tage det første skridt foran tidsplanen.

Goalong whiskydestilleri

Kinesisk whiskydestilleri

Gaolang Group, Liuyang spiritusdestilleri har tre sæt 5,000-liters urt-destilleri og to sæt 5,000-liters whisky-sprit-destilleri, der i øjeblikket bruger 2-2.5 gange destillation. Denne mellemstore destilleri kan hjælpe spiritus med at få en relativt fyldig og afbalanceret spiritus krop. På grund af de fire forskellige årstider i det sydlige klima vil Goalong whisky også have en rig smag og smag såsom fyldig, flora og frugtagtig duft.

高 朗 单一 麦芽 威士忌 1

På nuværende tidspunkt er den årlige whiskyproduktion for Goalong-gruppen omkring 15,000 tønder (3 millioner liter). Egetønderne omfatter bourbon-tønder, Tennessee-tønder, vintønder, brandy-tønder og nogle sherryfade. Goalong Group fusionerer maltwhiskyprocessen og kinesiske lokale færdigheder med det samlede intelligente centrale kontrolsystem. Med indsatsen fra vores oversøiske destillationsteam, vil Goalong udforske og lave single malt whiskyen, som møder den lokale kinesiske smag.

蒸馏1

酿酒团队

微 信 图片 _20211117161434

Den 27. april 2021 startede Goalong Group, Hunan Jialang Beer Brewing Project, Mærket af New Beer King Craft øl kom officielt ind på forbrugermarkedet.

微 信 图片 _20211014165416

øl

Øl drink

Den 28. juli 2021 startede Goalong Group-Liuyang Gaolang single malt whisky destillering officielt. Gaolang Group blev den første store single malt whisky destilleribase i Kina.

Goalong whisky destillation

Goalong whiskydestilleri

destilleri

       Goalong-gruppen kombinerer de naturlige fordele ved Liuyangs gode bjerge og farvande for at bygge Goalong whiskydestilleri til et turisme- og træningscenter for kinesisk whiskyindustri. Vi håber, at Goalong whisky bliver et visitkort med kinesisk whisky i verden. Samtidig, som den 1. fabrik til at eksportere whisky, brandy og anden spiritus.

Goalong whisky 1

Nu fortsætter Goalong Group stadig med at hellige sig international spiritus (brandy, whisky, vodka, gin) og likører, modedrikke og håndværksøl udvikling, produktion og salg, og leverer one-stop drikkevarer og spiritus spiritus til indenlandske og udenlandske kunder. Goalong Groups mission er at lade verden anerkende kinesisk fremstillet og kinesisk whisky. Og lad "indenlandsk whisky" til hvert almindeligt hjem. Vi håber, whisky ikke længere har mærket "udenlandsk spiritus" i den nærmeste fremtid. Vi tror på, at kinesisk whisky har en meget lys fremtid. Tiden vil vise alt, og alle anstrengelser vil have gode resultater. Japansk whisky begyndte i 1923, men den opnåede først international popularitet i 2003. Dette er en lang og vanskelig proces. Glem aldrig hvorfor vi startede, sig aldrig dø og prøv vores bedste for at forbedre dig. Hav modet til at øve, innovere og udvikle dig. Årene er lange, og alle anstrengelserne er værd at vente. GÅ MED TIL DRØM!

Goalong destilleri morgen