alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Donationskampagne for at bekæmpe COVID-19

2022-03-31

I marts har situationen for forebyggelse og kontrol af COVID-19 i Hunan-provinsen været alvorlig og kompleks, hvor den lokale samling af epidemier viser karakteristika for mange punkter, brede og hyppige. Der er endnu en gang slået alarm for forebyggelsesepidemien.

Active Surfaces 
<br>-
<br>
Fliser med overfladebehandling

    Donation af materialer til at varme folks hjerter, for at bekæmpe epidemien sammen med socialt ansvar er ikke en tom sætning. I de specielle tider, jo mere kritiske øjeblikke, jo mere ansvar at spille. For at bekæmpe epidemien, lad os bidrage med vores styrke! Som en af ​​mange virksomheder i Liuyang City reagerede Goalong Group positivt på kampagnen for at bekæmpe epidemien fra Liuyang CPPCC, Federation of Industry and Commerce og Liuyang Provincial Agricultural Science and Technology Park. Sammen med andre fødevarevirksomheder i Liuyang inddelte Goalong fire grupper for at hylde personalet ved de 15 udgangssteder i Liuyang højhastighedskryds og give kondolencer til de ældre og personalet i Gugang, Yanxi og Gaoping-hjemmene.

aktiv 1

    I lyset af den nuværende alvorlige situation med epidemisk forebyggelse og kontrol, selvom vores virksomheder ikke kan kæmpe i frontlinjen som den "hvide engel", vil vi også bære samfundets ansvar og tage praktiske foranstaltninger og forene den magtfulde kraft til at bekæmpe .

Anti-epidemi