alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Saml i Goalong, skab fælles fælles drøm

2019-09-19

Datoen den 12. september 2019 er en almindelig dag. Men for os er det en speciel dag.
Aktionærmødet i Goalong Liquor Group blev afholdt højtideligt i Wien-hallen i Cygnet Residence kl. 15:3896

Goalong Liquor Brand blev grundlagt i 2011 for at bygge Kinas første internationale spiritusmærker. Virksomheden fokuserer på international spiritusproduktion (whisky, brandy, vodka, gin osv.) Og salg, virksomheden har i øjeblikket 3 salgsafdelinger, 5 molekylærvirksomhed, næsten hundrede mennesker (2018), bachelorgrad mere end 50 personer, mester på mere end 3 personer, professionel teknologi identificeret 8 personer, indenlandske spiritus førende eksport i årevis i træk.
97

De vigtige deltagere er som følger:
General Manager for Goalong Liquor Co., Ltd., Mr. Gao
Administrerende direktør for Goalong Liquor Co., Ltd., Mr. Zhang.
General Manager for Changsha JY Co., Ltd., Mr. Li,
General Manager for YJ Co., Ltd., Mr. Cao,
General Manager for DP Co., Ltd., Mr. Yang

Baseret på den omfattende overvejelse af det fremtidige marked og udsigtsudvikling besluttede Goalong spiritus, JY, YJ, DP at udføre en stærk kombination og nåede endelig til en aftale efter mange forhandlinger. Fire virksomheder besluttede at afholde den formelle koncernsammenslutningsceremoni den 12. september 2019, de fire virksomheder i dette øjeblik fusioneres til et helt nyt koncernfirma - Goalong Liquor Group. Alle medarbejdere i fire virksomheder er vidne til dette specielle historiske øjeblik.
98I overensstemmelse med ånden af ​​åbenhed, samarbejde, inklusivitet og win-win arbejder vores fire virksomheder hånd i hånd, skulder til skulder, og stræber efter en bedre fremtid i Goalong Liquor Group. Så meddelte formanden, hr. Alan på stedet, en opmuntrende nyhed - tag den årlige 12. september som dagen for Goalong, en dag tilhører hvert Goalong-folk, som vores egen festival, i det øjeblik, mødestedet koger, alle er meget begejstret for denne specielle festival.
100Aktionærmødet blev afsluttet efter aftenbanketten, med de nye aktionærers fulde opbakning vil Goalong Liquor Group være fuld af energisk vitalitet, lidenskab og energi til at imødekomme de nye udfordringer.

For ti år siden mødtes de på grund af spiritus, efter mange års udvikling er de misundelige af andre inden for deres respektive områder. Succesrige mennesker i andres øjne har deres egne præstationer.

De drømme, vi deler, er værd at kæmpe for. I dag går vi sammen for at opbygge nye nationale mærker til det fælles mål og mission.
Goalong spiritus, kendt over hele verden.

99