alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Goalong Group Factual News

2022-02-24

Liuyang City Media Center 22. februar formiddag, på Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd, gennemførte Mr. Gao, bestyrelsesformand, et interview. "Jeg er dybt beæret og ansvarlig for at udføre mine pligter som CPPCC-medlem for første gang!" Mr. Gao kunne ikke skjule sin begejstring, da han talte om de kommende kommunale "to sessioner".

Goalong Liquor Distillery underskrev en kontrakt om at bosætte sig two Oriented Industrial Park i Liuyang by i 2017, og første fase af projektet er nu i fuld produktion og opnåede et salg på næsten 100 millioner yuan i 2021, og virksomheden planlægger at starte opførelsen af ​​anden fase af projektet i år .

"I 2021 oprettede Liuyang CPPCC-underdistriktet en CPPCC-medlemmers træningsstation for yderligere at fremme medlemmernes kommunikation og deltagelse i praksis." Hr. sagde Gao ,han var involveret i praktikstationen for industriel integration for at sætte skub i landdistrikternes revitalisering, hvor folk diskuterede emner som landdistriktsrevitalisering og industriel udvikling, som var tæt på udviklingsvirkeligheden i two Oriented Industrial Park i Liuyang by og omkringliggende townships, og også fremmet CPPCC medlemmer til bedre at udføre deres pligter.

Som iværksætter og forretningsmand, Mr. Gao er meget bekymret over de fælles behov i udviklingen. "Baseret på udviklingen af ​​Goalong Liquor har jeg været meget bekymret for spildevandsanlægget." Hr. Gao sagde, at af denne grund besøgte han nogle virksomheder i parken og de omkringliggende landsbyer og grupper mange gange, og formede sine tanker og ideer til et skriftligt forslag, som blev forelagt ved de "to sessioner" i byen.

Mr. Gao sagde: "Med hensyn til revitalisering af landdistrikterne er jeg meget bekymret over modernisering af landbruget, skabelsen af ​​produkter med en karakteristisk oprindelsesbetegnelse og landbrugsudvikling drevet af førende virksomheder. På nuværende tidspunkt har Goalong Liquor gjort forsøg på at drive landbruget. udvikling og industriel integration, og har nået samarbejde med Dahu Town Fengdong Farm og andre for i fællesskab at udforske den grønne cyklus af industriel udviklingsmodel.

a6ae1d2d57e83219a372993573b3368