alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Goalong Liquor deltog i Chinese Food and Liquor Fair 2014

2015-03-04

195

Goalong Liquor fastlandsfilial blev inviteret til at deltage i China Food and Drinks Fair 2014.

Som "barometer" for den kinesiske fødevareindustri er China Food and Drinks Fair (CFDF), der blev påbegyndt i 1955, en af ​​de største professionelle udstillinger i Kina, over 3000 udstillere og 200,000 deltagere hvert år, gjorde opmærksom på berømte virksomheder som Remy Martin, Martell, Red Bull osv.

Som en filial af UK Goalong Corporation dedikerer Goalong Liquor sig til aftapning af spiritus på det asiatiske marked. Nu har vi tre hovedserier: “Goalong” whisky, “Boucheron” brandy og “Ambiguous” Vodka. Heraf Boucheron Brandy importeres fra fransk cru og blandes af vores erfarne bartender, har til formål at skabe en gunstig smagsbrandy.

Boucheron Five Star blev introduceret i sukkermodtagelsen og har vundet et godt ry.

Goalong Liquor er placeret i Southgate, London. Som et resultat af at udvide vores forretning til global blev der oprettet to whisky-aftappningsfabriker i Kina, der fokuserer på det asiatiske marked.

Med 8 års udvikling er Goalong spiritusprodukter godt accepteret i Kina. I 2014 blev der solgt mere end 2,000,000 liter spiritus til markedet for udsat kvalitet.