alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Goalong Liquor deltog i China Food & Drinks Fair

2016-10-24

Efteråret Kina Food and Drinks Fair (CFDF) blev afholdt fra 14. til 22. oktober i Fuzhou City, Fujian-provinsen, Kina. Vin / spiritus udstillingen var mellem 20. og 22.
CFDF blev afholdt to gange hvert år. Det startede i 1955 og er blevet en international, specialiseret og brandet udstilling. Næsten 3,000 virksomheder deltog i messen, og 150,000 besøgende og købere placerede 20 milliarder ordrer på messen. Denne messe kaldes den første messe for mad- og drikkevareindustrien i Kina.

148

For at styrke indflydelsen, konkurrencen og anerkendelsen af ​​“Goalong Liquor” og fremme distributionen af ​​salgskunder i 2016 investerede Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. en masse på reklame for denne messe.
149Fra kl. 9 den 20. oktober ankom arbejdskammerater for at dekorere kabinen. Det centrale reklamepunkt er “det første spiritusdestilleri udstyret med Alambic Charantais destilleri og Pot Still”, “det første blandede maltwhisky fremstillet i Kina” og “det første spiritusmærke i Kina”. Vores mini-destilleri, der blev vist på messen, tiltrak mange købere af spiritus.
1477290406273345Lokale og nationale medier arrangerede endda interviews med os for at promovere nationale mærker.
Den 3-dages udstilling var en stor succes med et fælles samarbejde mellem Goalong-folk.
Indtil nu har vi deltaget i mange messer og udstillinger. Med ”det første spiritusmærke i Kina” i tankerne, vurderes vores produkter og service meget af købere og eksperter. Vi fortsætter med at få det bedste frem, og vi tror på, at vi vil gøre større fremskridt!

150