alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Goalong Liquor Term udendørs træning

2016-06-24

Vores Goalong Liquor er et ungt og energisk hold med et fælles mål, høj stemning og moral. For at forbedre vores samhørighed i virksomheden, forbedre den udøvende evne samt uddybe gensidig tillid og samarbejde havde vi en 2-dages teamudviklingstur fra 21. til 22. juni i Huidong County, Guangdong-provinsen.
163den 22. juni startede vores Goalong-folk teamudviklingsøvelserne under Mr. Gao Kailang, GM for Goalong Liquor. For det første havde vi en styrketræning kaldet ”death crawl”, som kan findes online. Her er træningsmetoden: et medlem løj i liggende stilling med hænder og fødder, der støttede sig selv, og øjnene var bind for øjnene; det andet medlem løj ryggen på partnerens ryg, to hænder greb partnerens skuldre eller tøj, og to ben krøllede og hængende i luften. Fire grupper afsluttede udholdenhedskonkurrencen. Under processen tænkte vi på mange gange at give op: ”for trættende”, “det gør ondt”, “virkelig hårdt for mig” osv. Imidlertid gennemgik vi flere selvopmuntringer og modtog jubel fra teammedlemmer: ”don ' t give op, for målet ”,“ Jeg kan klare det, overstiger målet ”,“ Jeg vil ikke lade min partner falde ”osv. Vores opmuntrende råben lyder gennem stranden, og andre besøgende blev tiltrukket af at samles for at juble os videre!
164Den omhyggelige træning bragte os en åndelig genfødsel. I lang tid efter dødsgennemgangen talte vi stadig om denne særlige aktivitet. Teammedlemmernes præstationer overgik ikke kun vores forventninger, men imponerede også over os, at udholdenhed har så stor kraft! Vi blev alle bevæget, fordi de beskyttede deres partnere på ryggen for at overgå det ene mål efter det andet!
165Glade tider virker altid korte, og vi takker virksomheden og Mr. Gao for en sådan speciel teambuilding-tur. Goalong-kulturen fungerer som et slips for at binde vores sysler med Goalongs sammen og udvikle en følelse af tilhørighed og ære i os. Denne samhørighed danner en resulterende kraft for at tilskynde os til at være mere modigt med på drømme!