alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Banebrydende ceremoni for den første single malt whisky brygge base fra Goalong Liquor Group

2019-04-18

                                  en luftfoto af Goalong Liquor Group New Plant Project

122

                                  den første store single malt whisky brygge base i Kina

Den 17. april 2019 afholdt projektet Goalong Liquor Group New Plant en storslået banebrydende ceremoni i Liuyang City, Hunan-provinsen. Efter afslutningen bliver det nye destilleri Kinas single-kapacitet og mest teknologisk avancerede single malt whisky-anlæg, hvilket også vil fremme den samlede konkurrenceevne for Goalong Liquor og yderligere styrke Goalongs position som førende på det kinesiske whiskymarked. Hunan Goalong Liquor Co., Ltd er et datterselskab af UK Goalong Liquor Group Co., Ltd. Det er en førende indenlandsk whiskyeksportør og har ført branchen i fem på hinanden følgende år. Det har den første store single malt whisky brygningsbase i Kina lige siden. Virksomhedens anvendelsesområde dækker international og indenlandsk spiritus-OEM-forretning, brygning, produktion og salg af internationale spiritus såsom whisky, vodka, brandy, gin og andre spiritus. Produkterne sælges i 35 lande og regioner rundt om i verden.
123Liuyang New Plant-projektet er fremstillet i nøje overensstemmelse med de globale ensartede standarder fra den britiske Goalong Liquor Group, udstyret med førsteklasses produktionsudstyr, miljøbeskyttelsesteknologi og topkvalitetsstyringsfaciliteter. Det færdige Goalong Liquor Liuyang New Distillery vil være en fabrik i haven-stil, der integrerer energibesparelse, miljøbeskyttelse og intelligens. Det er forpligtet til at fremme whiskykultur i Kina, så flere mennesker kan forstå whisky og elske whisky.
124Ved banebrydende ceremoni holdt Kailang Gao, Mr. Alan, formand for Goalong Liquor Group, en tale på vegne af Goalong Group. Først takkede han den lokale regering i Liuyang for deres pleje og støtte til Liuyang Goalong Brewing Base Project og meget tilfreds med Liuyangs kommercielle miljø, kulturelle miljø og geografiske miljø og samtidig være fuld af tillid til udviklingsudsigterne af dette nye projekt. Han sagde: "Med lanceringen og forfremmelsen af ​​det nye destilleriprojekt håber Goalong Liquor at blive et vellykket eksempel på Liuyangs investeringsfremmende politik. Som messenger fra Liuyang City vil Goalong Liquor også aktivt hjælpe med at introducere mere opstrøms og nedstrøms industri kæde støtte virksomheder til at investere i Liuyang. Samtidig introducerer vi mere store højdepunkter, global personaliserede og internationale spiritus til Liuyang-fabrikken for at imødekomme forbrugernes behov for højere kvalitet og mere personaliserede produkter for at træde frem og forbedre den samlede konkurrenceevne af Goalong spiritus-brandporteføljen. lederen af ​​Goalong Liquor Operation Department-Changfu Yang, byggepartiets repræsentant, hr. Deng, og medarbejderrepræsentanter fra forskellige funktionelle afdelinger i Goalong Liquor Groups hovedkvarter deltog i banebrydende ceremoni.

125