alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Typer af spiritusglas

Jan 01 7070

Standard vinglas

175

Aroma er et af de vigtigste elementer med vin, så vinglaset skal have en stor åbning. Der er forskellige vinglas. Grundlæggende tommelfingerregel: bredere åbninger for røde, smallere for hvide. Det skulle få dig igennem de fleste situationer helt fint.

Tumbler glas

176
Dette betragtes ofte som et universalglas. Denne vin kommer i temperaturkontrolleret. Teknisk set er en tumbler ethvert glas med flad bund. Det specifikke glas, der vises her, er dog bredt nok til, at din næse kan tage aromaterne i din drink, det er bare ikke buet rundt for at fange dampene som et almindeligt vinglas.

Martini glas

177
Kegleformen hjælper med at opretholde temperaturen, holde ingredienserne skubbet sammen (oliven, spiritus med forskellig vægtfylde osv.), Og det giver et dejligt stort overfladeareal til aromaen, da du typisk drikker gin (eller en Manhattan) ) og aroma er 90 procent af smagen.

Fløjte

178
Hovedsageligt for champagne og andre mousserende vine er målet at få boblen til at vare så længe som muligt. Der er ofte en perle ætset i bunden i et forsøg på at give boblerne et enkelt kernepunkt. Aroma er ikke så vigtig med disse vine, som de ville være en rødvin, så åbningen er mindre i et forsøg på at minimere udsættelse for luft.

Klipper Glas

179
Glasset kan rumme store isterninger, og de er stadig masser af plads til at røre i glasset. Det har også en dejlig stor åbning, så du virkelig kan lugte aromaterne i din whisky.

Dessert vinglas

180Disse fyre er små, fordi dessertvinen typisk er meget sød, og du ikke vil have meget af den. Igen er det stemware til at holde temperaturen kontrolleret. Den har en mindre åbning, fordi sødme opfattes mere på tungen end i næsen, så aroma er ikke så vigtig.

Grappa glas

181Lille bund i pæreform er meget god til at opretholde temperaturen. Derfra blusser det opad for at give dig en lille smule af den aroma.