alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Oprindelig mission og ansvar er i vores sind

2020-07-01

Den 1. juli i år markeres 99-året for grundlæggelsen af ​​det kommunistiske parti i Kina (CPC). Fra lidt over 50 partimedlemmer i starten af ​​dets oprettelse til verdens største politiske parti. Vi som medlem af kommunistpartiet vil altid huske vores oprindelige mission og ansvar.

Som et almindeligt partimedlem, der arbejder med almindelige mennesker i samme miljø, studerer og lever på almindelige tidspunkter, hvordan man kan videreføre partiets medlemmers eksemplariske ledende rolle, opretholde partiets avancerede karakter og skabe et godt image for parti i masserne er et nyt emne, der stilles foran partimedlemmerne i den nye epoke. Som medlem af den sociale familie skal partimedlemmer ligesom folket møde og håndtere alle mulige vanskeligheder og modsætninger. Imidlertid har forskellige mennesker forskellige ideologiske niveauer, forskellige arbejdsholdninger, forskellige læringsformål, forskellige livsstil og forskellige forståelses- og håndteringsproblemer. Folk vurderer ofte hvert partimedlem ud fra ovenstående forskelle. For at blive anerkendt og respekteret af folket og spille en ledende rolle i almindelige stillinger, skal vi være strenge over for os selv i vores ord, handlinger, arbejde, studier og liv. Vi skal være dedikeret til vores arbejde, være en nyttig person i samfundet og gøre noget gavnligt for samfundet.

Goalong Liquors virksomhedskultur er i fuld overensstemmelse med vores partis mission, vision og værdier. I fremtiden vil vi altid overholde partiets korrekte ledelse, aldrig glemme den oprindelige mission og gå videre.

52