alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Udflugtsaktivitet i nyt destilleri

2020-08-05

7

Den 1. august organiserede virksomheden en fantastisk udflugtsaktivitet for at overraske os alle.

Hvornår deltog du sidst i et teamudflugt for din virksomhed? Mit svar er sidste år. På grund af Corona Virus aflyste vi en masse udflugtsaktiviteter i år for alt godt. Det er uundgåeligt, at vi ikke kan ignorere vigtigheden af ​​store teambuildingaktiviteter og udflugter.

Hvordan kan den vidunderlige teambuilding være uden en meningsfuld begivenhed? Formålet med weekendens rejse til Liuyang er at lade alle Goalong-folk forstå Goalongs plan for fremtiden og forbedre hinandens gode forhold.
8
Vi ankom alle til det nye destilleri efter en times kørsel, hvor vi var udstyret med standardiseret hotel, det er her, vi skal bo i aften. På grund af destilleriet ligger i Da Wei Mountain-området, var vejret fantastisk, og luften var frisk.  

Gennem alt Goalong People's hårdt arbejde, rensede vi alle værelser og fik forberedelse til aftenens BBQ-karneval. Alle børnene spillede lykkeligt ved fiskepuljen.
9Vi havde en kort rundtur rundt i det nye destilleri ledsaget af Manager Yang Changfu og He Liang. Vi havde alle en klar idé om det nye destilleri og vores virksomhedsvision efter turen og var stolte af virksomhedens nuværende hurtige udvikling.

Spændende øjeblik kom! Middagen var klar. BBQ karneval! Alle var tilfredse med mad og drikkevarer.

10Under middagen viste hvert hold deres elegante opførsel ved at hæve drinks og holdmotto.

Vi havde alle en god tid, pludselig blev lysene alle slukket "kunstigt", en hemmelig ceremoni med forslag er ved at begynde.

Mr. Ye foreslog fru Gao med succes! Det var første gang, vi planlagde forslaget sammen på så kort tid for vores arbejdskammerat, det var ret interessant og spændende. De bedste ønsker for de to perfekte match.

11

Natten var stadig ung. Efter den fantastiske ceremoni, gik vi for at have Karaoke ved midnat for at have det sjovt.  

Den næste dag sporede vi vandløbene og samlede os til at drive i vandløbene om eftermiddagen.

Tiden fløj, den glade tid var altid kort. Hver gang efter udflugter er alles hjerte meget tættere. Tak for virksomheden, der giver denne mulighed og ser frem til næste gang.