alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Sekretær for CPC kommunale udvalg og andre ledere besøgte Goalong Liquor Group

2020-12-12

Den 8. december 2020 besøgte sekretær for Liuyang kommunale partikomité Li Chunqiu, borgmester Wu Xinwei, formand for National People's Congress Wu Zhen, formand for det kinesiske folks politiske rådgivende konference Li Jiaxi, og ledende og stedfortrædende kadrer for Liuyang kommunale regering Liuyang Goalong Liquor Distillery base. I det årlige observations- og demonstrationsaktivitet i Liuyang-projektet bød formanden Alan fra Goalong Liquor Group de besøgende ledere varmt og ledede en rundvisning i destilleriet ledsaget af Liu feiwu og direktør Lu Lisheng, sekretær for den to orienterede industripark.
38Sekretær Li Chunqiu var meget opmærksom på hr. Alans tale og forstod virksomhedens forretningssituation og havde dyb diskussion om epidemiens indvirkning på eksport og hjemmemarkedssalg af Goalong Liquor. Mr. Alan, bestyrelsesformand, svarede dem en efter en. Efter færdiggørelsen af ​​Liuyang-destilleribasen har Goalong Liquor Group nået det internationale kvalitetsleveringsniveau. Derudover blev der afholdt en meget storslået afgangsceremoni af brandet Goalong i sidste måned, hvor 12 containere blev distribueret til markederne i USA og Nigeria. Nu er Goalong Liquor Group fuldt ud i stand til at overvinde det økonomiske pres nedad, som den epidemiske situation alene medfører. På samme tid introducerede og prospekterede Alan også den fremtidige udviklingsstrategi og planlægning af Goalong Liquor Group for sekretær Li Chunqiu og Li's parti.
39Kombineret med efterforskningen rosede lederne Gao Lang meget og fremsatte to holdninger: den ene er at styrke og forstørre mønsteret. At gøre et godt stykke arbejde med "spiritus" og styre virksomhedens egne anliggender godt er det største økonomiske og sociale bidrag til byen Liuyang. Virksomheden tager det store mål om "10 milliarder" som en strategisk opgave og gør en utrættelig indsats for det; For det andet skal det som spiritusindustri integreres fuldt ud i Liuyang og realisere integrationen af ​​industri, miljø og mennesker og ting i Liuyang.
Formand Alan havde en indgående udveksling med besøgende ledere om "seks femårs" planlægning, reformering, markedsføring og økonomisk styring.
40Formand Alan sagde, at Alan altid har fulgt opførelsen af ​​"Kinas spirituskerneområde" som forsidens overskrifter og den vigtigste opgave og har udført en masse grundlæggende arbejde i de senere år. I det næste trin vil Goalong Liquor Group stadig overholde udviklingsorienteringen af ​​"Kinas spirituskerneområde", yderligere innovere arbejdsforanstaltninger og optimere den industrielle struktur. Med dyrkning af "Kinas spirituskerneområde" som kernen, gengivelse af "Kinas spirituskerneområde" som mål, retning af forlængelse af den industrielle kæde, og baseret på vedligeholdelse af økologiske miljøer beriger konnotationen og kvaliteten af "Kinas spirituskerneområde", og fortsæt Fremme en sund og bæredygtig udvikling af spiritusindustrien.
41Formand Alan påpegede, at opførelsen af ​​"Kinas spirituskerneområde" er et omfattende, systematisk og langsigtet projekt. Det er det fælles ansvar for Goalong Liquor Group, Liuyang kommunale regering og Liuyang to-type industripark, hvordan man bygger "kerneområdet for kinesiske spiritus". Byggeprocessen for "kerneområdet for kinesiske spiritus" er processen med at omdanne værdien af ​​en enkelt flaske spiritus til multiple. Dernæst vil Goalong Liquor Group give fuldt udbytte af sine professionelle fordele, gå sammen med Liuyang kommunale regering og Liuyang to orienterede industriparker for at opbygge "det kinesiske spirituskerne". At deltage i kulturen og arven. Det bør effektivt integrere kultur, turisme og kulturel innovation for at præsentere et andet "kerneområde for kinesiske spiritus". Det sparer ikke nogen anstrengelse for at spille en god rolle og skabe et destilleri i verdensklasse i fremtiden.

8