alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Styrke færdigheder i jobtræning-Goalong Distillery udføres støt medarbejdernes tekniske konkurrencer

2021-06-02


图片 1

Goalong Distillery arrangerede for nylig en færdighedskonkurrence blandt produktionsmedarbejdere. Teamet har vist fremragende professionalisme og dedikeret Goalong-ånd. Goalong opfordrer altid medarbejdere til at udvikle sig sammen med virksomheden.  

图片 2

Goalong Distillerys tekniske konkurrence for medarbejdere i 2021 startede i slutningen af ​​maj, og den er opdelt i fire projekter: manuel mærkning, aftapning, forsegling, gaffeltruck og containerlæsning, som udføres af praktisk konkurrence. Efter tre dages hård konkurrence blev 1., 2. og 3. præmie udvalgt til hver sektion.

图片 3 

Den 31. maj var den 2021 tekniske konkurrence i Goalong Distillery ophørt. Der blev afholdt et tildelingsmøde på stedet i destilleriet for at rose de vindende ansatte i Goalong Group og virksomhedens tekniske konkurrence.

图片 5图片 6

"Vi sætter pris på, at vores firma gav os en sådan mulighed for at kommunikere, lære af hinanden og konkurrere på samme scene. Det gav os stor opmuntring og gjorde vores arbejde fuld af lidenskab og energi." Ved prisoverrækkelsen var vinderne begejstrede.

图片 7

Hr. Alan mindede os om vigtigheden af ​​teknologisk innovation for højkvalitets fremskridtsudvikling af virksomheder. Det anbefales, at organisationer på alle niveauer træffer konkrete foranstaltninger og lægger vægt på tekniske talenter; Virksomhedens ansatte skal have en dyb forståelse af arbejdskraft. Den mest glorværdige sandhed er kærlighed og dedikation, studere hårdt, stræbe efter perfektion og aktivt bidrage med talenter til virksomhedsudvikling.图片 8
Tekniske talenter er den første drivkraft for virksomhedsudvikling. I de senere år har Goalong Group opgraderet til 3rd leveringsstandarder og har fokuseret på uddannelse af faglige og tekniske talenter, motiveret alle medarbejdere til at være flittige i forskning, øve sig modigt og med frimodighed til at innovere og guidet alle medarbejdere til at træne i jobbet, blive talentfulde og dedikeret til jobbet, og realiserede initiativ fra virksomheder og medarbejdere til at innovere og skabe ekspertise. 

图片 9