alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Udvekslingsaktiviteten i fællesskab mellem Goalong Liquor Group og Hunan natklub spiritushandleres alliance

2020-07-01

Den 23. januar 2021 blev udvekslingsaktiviteten i fællesskab afholdt af Goalong Liquor Group og Hunan natklub spiritushandleres alliance, som med succes blev afsluttet i Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.
Den aften havde Hunan natklub spiritushandleres alliance en god snak med flere ledere af Goalong Liquor Group, inklusive præsident Alan og vicegeneraldirektør Leo Peng. Atmosfæren var varm, og gamle venner var begejstrede og fulde af interesse.
43Med temaet "gamle venner, nye sammenkomster" sigter denne udvekslingsaktivitet mod at blive venner med vin, der giver en udvekslingsplatform for natklubssprithandlere til at opleve kinesisk whisky, smage god spiritus og diskutere industriudvikling sammen samt en interaktiv platform at forstå brand, produkter, operativsystem og fremtidig udvikling af Goalong Liquor Group.
44Goalong Group serverede alliancemedlemmer med Goalong 5-årig ren maltwhisky. Det er en kombination af høj kvalitet, attraktivitet og specielle smagsprodukter. Det er moderigtigt, nyt, udsøgt og luksuriøst. Kernen er "kinesisk whisky", som har vundet mange jævnalders favor og fået enstemmig ros.
45Derudover har Goalong Liquor Group - "one stop liquor service expert" også tiltrukket stor opmærksomhed. Goalong Liquor Group leverer one-stop-service til natdrikke, og "one-stop-service til night drinks, tilpasning, service, salg og træning" har vundet enstemmig ros.
46Denne aktivitet sluttede med succes med meget latter og opnåede gode forventede resultater. I fremtiden vil Goalong Liquor Group fortsætte med at arbejde hånd i hånd med natklubben spirituskøb alliance for bedre at betjene spiritusforbrugerne og hjælpe spiritusindustrien med at udvikle sig støt og bæredygtigt.