alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Den største ceremoni for afgang med eksportordre fra Goalong Liquor Group

2020-11-30

Om morgenen den 29. november sejlede 12 containere og 200000 flasker Goalong Liquor Whisky fra Liuyang Two Oriented Industrial Park og gik til europæiske og amerikanske forbrugeres vinborde. Dette er ikke kun den største eksportordre fra Goalong Liquor Group hidtil, men også den største eksportordre i historien om kinesiske internationale spiritus.
33                                Liu Weiping, formand for Hunan Liquor Industry Association

"Goalong Liquor er en sort hest i Hunan-spiritus. Den vokser meget hurtigt og har en lys fremtid." Liu Weiping, præsident for Hunan Liquor Industry Association, sagde han, at Goalong Liquor forventes at blive et banner for genoplivning af Hunan spiritus.
35Det er underforstået, at Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. er den fjerde fabrik, der er investeret og etableret af Goalong Liquor Group. Hovedvirksomheden dækker destillation til whisky og andre internationale spiritus og spiritus, brygning af håndværksøl, ren brygning af naturlig risvin, pakket drikkevand og funktionelle drikkevarer og andre drikkevareproduktionsprojekter. Produktionen af ​​internationale spiritus- og spiritusblandede spiritusprodukter, vores produkter er blevet solgt landsdækkende og til mange forskellige lande rundt om i verden er eksporten af ​​whisky helt i overensstemmelse med den europæiske og amerikanske standard samt de nationale krav til fødevaresikkerhed for de internationale leveringsstandarder, og eksportskalaens rekord holder sig højt i Kina.
34                                                        Alan Gao, formand for Goalong Liquor Group

Alan Gao, formand for Goalong Liquor Group, sagde, at Goalongs mission er at skabe lykke og skabe nye nationale mærker, skabe ny lykkelig livsstil og sunde produkter til forbrugerne og håber også at bruge Goalong Liquor til at erstatte disse spiritus fra udlandet til bringe kinesiske produkter, som alle kan lide, til verden og blive synonym for Made in China. Goalong har været involveret i udenrigshandel siden 2014 og har opretholdt en høj andel af Kinas internationale spirituseksport i syv på hinanden følgende år. Det er blevet førende inden for eksport til de kinesiske spiritus og er blevet tildelt titlerne "New Foreign Trader" og "Cross Border E-commerce Dream Building base" af Alibaba Group.

36