alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Topping Out-ceremoni af Goalong Liquor Brewing Center Complex

2019-09-24

Momentum, interne fordele kombineret med menneskelig faktor

Efter omhyggelig planlægning og design under den hårde indsats fra Goalong Liquor Group, Construction Unit og Supervision Unit i mere end 160 dage og nætter, er hovedstrukturen i det komplekse byggeprojekt i Liuyang Goalong Liquor Brewing Base, som er placeret i den to-type Industripark i Gugang Town, Liuyang City, blev med succes færdigbygget den 23. september 2019. Mr. Gao Kailang-formand for Goalong Liquor Group, Zhang Shunliang-eksekutivformand, Mr. Li Mingwei-næstformanden og præsidenten fra Sales Corporation, Mr. Cao Jingbo, Mr. Yang Ke og andre koncernledere og Goalong-medarbejdere deltog i ceremonien.
89I morges var solen lys og skyfri. Omkring kl. 08:00, nærmer sig den lykkebringende time, er den komplekse bygning af Liuyang Goalong Liquor Brewing Center Complex fredelig med farverige flag og bånd, der danser og jager i vinden, og byder alle gæster velkommen. Klokken 08:08 ankom den traditionelle perfekte timing, og lederne af bestyrelsen sammen med gruppens topledere holdt med gyldne skovle for at sprøjte beton ind i toppen af ​​den omfattende bygning af Liuyang Goalong Liquor Brewing Center Complex. Med lyden af ​​at fejre fyrværkeri blev bygningen, der var legemliggjort visdom og sved fra alle medarbejdere i Goalong Liquor Group, forseglet med succes.
90Derefter inviterede Mr. Gao Kailang, bestyrelsesformanden bestyrelsen og nogle medarbejdere til at brænde røgelse og bede om held og lykke i den næste projektopbygning. Samtidig ønsker Goalong Liquor Group at stige støt i den fremtidige udvikling og gå op til et højere niveau.
91Liuyang Goalong Brewing Co., Ltd. er den første og den største single malt whisky bryggeribase i Kina. For at finde et perfekt sted, der fuldt ud kan omfavne den naturlige nåde i løbet af whiskybryggning, mødes Goalong spiritus i bjergene og floderne i den gamle havn i Liuyang. Vandkvaliteten her er overlegen, og den er meget velegnet til fremstilling af spiritus af høj kvalitet. De frodige skove er fulde af naturens fordele, som også beriger smagen og duften af ​​Goalong whisky.
92Fra og med 2017 er projektet placeret i Liuyang to-type industripark. Byggeriet begyndte i 2018, og hovedbygningsstrukturer for de fjerde bygninger i projektets første fase er grundlæggende afsluttet.

1. bygning vil være en omfattende kontorbygning i fremtiden. Der vil være vores produktudstillingshal, turistmodtagelsescenter, whiskyuniversitet, forsknings- og udviklings- og oplevelsescenter for whiskybrygning. Hele 1. bygning vil bestå af syv etager med et samlet bygningsareal på mere end 7,800 kvadratmeter. Byggeriet starter i 2021.

Den 2. bygning er på 9,860 kvadratmeter, hvilket er en fire-etagers stålkonstruktion. Hovedfunktionen er produktpåfyldning og aftapning til international spiritus, frugtvin, sodavand samt drikkevand.

Den 3. bygning vil være et whiskydestillationsværksted udstyret med fem sæt 5-ton single malt destillatorer, som vil være de 50 største destillationsanlæg i verden, når de tages i brug. Det vil også være udstyret med et sæt på 25 ton kontinuerlige destillatorer, som kontinuerligt producerer vodka og andre spiritusprodukter af høj kvalitet.

Den 4. bygning vil være håndværksølværkstedet og emballagemateriale, hovedsageligt til frisk håndlavet ølbryggning. Efter afslutningen vil den daglige produktionskapacitet være mere end 10 tons, hvilket også vil være det største ølproduktionsværksted omkring Changsha by.

Den 5. bygning vil være et lagerrum af egetræsfade. Værkstedet dækker et areal på 1,400 kvadratmeter med en kapacitet på ca. 14,000 tønder til 20,000 tønder. Dette vil være den årlige spiritusproduktion i vores bryggeribase. I anden fase af projektet bygger vi yderligere 10 lagerrum af egetræsfade. Lagringskapaciteten i hver bygning vil være tæt på 20,000 tønder, og vores samlede lagerkapacitet vil nå op på 200,000 tønder i fremtiden.
93For ti år siden startede Alan, gruppens grundlægger, sin tredje forretning med 1,000 RMB.
Indtil nu ejer han tre påfyldningsanlæg, fem molekylære virksomheder, to offshore-virksomheder og mange nationale kontorer nationalt.
94Fortiden er fuld af vendinger, men ingen af ​​os opgiver Goalong Dream. Vi holder os til vores drømme og mål, vi forstår, at vi alle ved, at dette har været en hård kamp, ​​men Goalong er en familie. momentum, interne fordele kombineret med menneskelig faktor, og nu er det tid til at gendanne de bånd, der binder os sammen og komme sammen om de idealer, vi deler, de værdier, vi værdsætter, og det selskab, vi elsker.
Goalong Liquor, kendt over hele verden.