alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Prøvedrift af fase I og produktion i provision for Goalong Distillery

2020-10-07

25

Den 28. september 2020 stiger den nye stjerne inden for international spiritusfelt. Liongong Goalong Liquor Distillery base i Goalong Group er med succes sat i drift. Med 530 dag & nats indsats er vi overvundet gennem det sværeste år i 2020.
261. Kvalitet først, løbende forbedring af kvalitet, brand oprettelse med opfindsomhed;
Virksomheden vil fortsat lægge vægt på forbedring og innovation af spiritusteknologi og kombinere produktion, undervisning og forskning med udviklingen af ​​spiritus specialitet på universiteter. Vi vil fortsætte med at fremme introduktionen af ​​talenter og intensivere bestræbelserne på at dyrke seniortalenter.
272. Fremskynde informationskonstruktionen og styrke anvendelsen af ​​Big Data;
Information er især vigtig i Internet-æraen med big data. I 2020 har virksomheden opnået betydelige resultater inden for informationskonstruktion og har opnået indledende resultater. I fremtiden vil virksomheden lægge vægt på indsamling, behandling og anvendelse af industrielle big data, effektivt analysere kundeadfærd ved hjælp af informationsbaserede data og formulere bedre produktlayoutstrategi og markedsstrategi for bedre at tjene marketing og forbrugere.
283, Mærke- og produktkardering og præcis repositionering;
Virksomheden implementerede produktstrategien for "1 + 3-serien" i den samlede markedsføringsplan for spiritus siden 2018: "1" er baseret på en analyse af kundernes spiritusforretning. Baseret på de klassiske produkter fra Bosolac og Goalong single malt whisky udvider virksomheden drikkevareserien "Dark Rose Liqueur", "Saiga Antelope Liqueur", "Green Dragonfly Mousserende Vin" og andre funktionelle drikkevareserier, der stræber efter at lave den klassiske serie raffineret og styrkelse af Goalong-gruppens position som en klassisk stor enhed. "3" henviser til de tre dimensioner af Goalong-gruppens brand core-systemudvidelse: high-end Goalong single malt whisky til high-end grupper; Dark Rose likør og Green Dragonfly mousserende vin til unge og moderigtige forbrugere; funktionelle drikkevarer og tedrikke blandet med fin brandy. Gennem produktoptimering og brandkortning vil vi betjene kunder og forbrugere mere præcist.
294. Fundamentets teambuilding og kerneterminalkonstruktion.
Terminalkonstruktion er roden til en virksomhed og grundlaget for dens overlevelse og udvikling. Den succes, vi har opnået, kommer også fra at gøre et godt stykke arbejde i terminalens grundlæggende arbejde. Derfor vil vi i året fokusere på temaet "At være original med opfindsomhed". I 2020 vil vi fortsætte med at fokusere på opførelsen af ​​kernebarerne, flerkanalsforbindelse og øge investeringen i talenter. Goalong-gruppen vil medbringe mange overraskelser.
30Vær tættere på forbrugeren.
Målgruppen har taget forbrugerne som centrum og har stræbt efter at øve sine ord.
Under opførelsen af ​​Goalong nr. 4 fabrik byggede formanden for bestyrelsen destilleriet til en kulturel og turistattraktion og udviklede også Goalong Liquor Museum for at lade flere forbrugere have en følelse af deltagelse, ceremoni og erfaring. Gennem nogle grænseoverskridende kulturregioner, der er meget i overensstemmelse med sin egen brandjustering, etablerede den en dyb forbindelse mellem forbrugere og Goalong.
I forbindelse med forbrugsopgradering er god service at skabe uventet overraskelse for kunderne! Formand Alan Gao fremsatte et nyt synspunkt: "Den, der er tættest på forbrugeren, har den største ret". Fra et bestemt synspunkt, jo større den værdi, der tilføres forbrugeren, jo tættere han er på forbrugeren, jo mere har han ret til at tale.

Hvor er retningen for Goalong?
I lyset af den nationale økonomiske omskiftning, som den epidemiske situation medførte, stod mange virksomheder med både muligheder og udfordringer.
I 2020 fremsatte formand Alan Gao strategien "Immersive Experience Goalong". Fra destilleri til Goalong Museum, fra offline enhed til online indkøbscenter, fra ny markedsføringskompetence til forbrugerens selvdrivende kraft, insisterer Goalong altid på at blive hos forbrugerne på forskellige tidspunkter og på forskellige måder og opsummerer fordybelsestilen : afledt erfaring, tre-niveau oplevelse: "dyb oplevelse, stærk erkendelse, høj kommunikation" marketing system påvirker C-ende gennem store C-ende, påvirker store C-ende gennem C-ende, og integrerer C-terminal og big-c -terminal.
31På grund af vores fælles drømme kan Goalong fortsætte uanset i det rolige hav eller i det barske hav.
For vi tror bestemt på, at vi vil skabe et mirakel. Vejen til at fortsætte vores kamp nu, for at nå de mål, som vi står for, er at tage vores energi, vores lidenskab, vores styrke og gøre alt, hvad vi kan, for at gøre Goalong kendt over hele verden.

8