alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Fejr varmt den perfekte afslutning på den tredje fase af "International Liquor Taster Course" fra Goalong Group

2021-11-10

Den 8. november 2021 begyndte Goalong Group et to-dages "International Liquor Taster Course" i Liuyang Goalong whisky destilleri base. Som den generelle ansvarlige for uddannelsen lagde hr. Gao Kailang, administrerende direktør for Goalong Group, stor vægt på denne uddannelse og inviterede den nationale seniorbrygger og det nationale hold af andenklasses vinsmagere til at træne de fremragende medarbejdere i Goalong Group. på Liquor teori og praktisk blindsmagningsvejledning.I denne uddannelse har Goalong Group omhyggeligt forberedt mere end 80 verdensberømte mærker af whisky, brandy, vodka, gin og rom. Samtidig har Goalong Group også tilberedt den varme oversøiske Goalong single malt whisky og ny whisky foretaget af koncernen i 2021.

berømt whisky

Goalong whiskysmage whisky

         Under forløbet var der en stærk læringsstemning, og mens underviserne underviste seriøst, var vores eleverne reagerede også positivt, og diskussionen på stedet var livlig. Gennem to dage og to nætters systematiske studier og blindsmagningspraksis har eleverne en mere dybdegående forståelse af international spiritus, samt en vis forståelse for spiritus smag og egenskaber i forskellige lande og markeder. , i overensstemmelse med holdningen til streng træning og seriøs undersøgelse, gennemførte Goalong Group også en teoretisk vidensundersøgelse af spiritus og en videnstest for udvælgelse af 20 slags blinde drinks efter træningen.

whisky spiritus

whisky

         Blandt dem opnåede 3 studerende fremragende resultater i eksamen og opnåede certifikatet for senior spiritussmagere certificeret af Goalong Group, og 11 studerende opnåede certifikatet for mellemliggende spiritussmagere. Efter træningen førte Mr. Gao Kailang personligt alle deltagerne til at besøge hele whiskydestilleringsudstyret fra Goalong Group og forklarede i detaljer for processen med single malt whisky.

whisky        Det uddyber kombinationen af ​​whiskyteori og praksis. Lad eleverne få en mere intuitiv forståelse af kinesisk whisky destillering og produktion. Goalong liquor, forløberen for kinesisk single malt whisky destilleri, tror vi, at kinesisk whisky helt sikkert vil gå til verden og nyde et globalt ry i de næste 10 flere år!

海报1