alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Nyheder

Velkommen til at besøge vores stand på C163 på World Food Moscow 2016

2016-08-24

                                    --------- Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. frem til det russiske marked

World Food Moscow er den berømte og største fødevareindustriudstilling i Rusland og SNG-regionerne. Først afholdt i 1992 af ITE, det berømte britiske udstillingsfirma, World Food Moscow, har været vellykket afholdt i 20 sessioner og fået fuld støtte fra det russiske landbrugsministerium og Moskvas kommunale regering. Med den voksende velstand i den russiske fødevareindustri er størrelsen og antallet af besøgende på World Food Moscow steget år for år. Mange fødevarevirksomheder fra Kina deltog også i udstillingen.

158Som en stærk producent og eksportør af whisky, brandy og vodka i Kina, Hunan Goalong Liquor Co., Ltd. deltager i World Food Moscow fra 12. september til 15. september 2016. Stand nr. er C163. Besøgende vil have mulighed for at smage den bløde blandede whisky, brandy fra Cognac-området og tvetydig vodka med patenteret præcisions flowhælder.
157Baseret på 10 års erfaring med spiritus og spiritus er vi dedikeret til at producere kinesiske spiritus af høj kvalitet. Ser frem til at mødes med dig!

156