alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Sæt pris på whisky

2022-03-16

    Selv whisky kan ikke helbrede ting, det er allerede håbløst. For dem, der lige er begyndt at drikke whisky, er måden at drikke whisky på meget vigtig! Så hvordan drikker man whisky bedst? Lad os se!

drikkevarer udvundet af whisky

Hvornår skal vi tilføje vand under smagswhisky?

    Efter at have oplevet ren whisky med næse og mund, kan du tilføje et par dråber vand til glasset og smage whiskyen med duft og mund. Visse lugte er svære at fange eller meget svage. For at tilføje vand og gentage de rigtige smagende whisky-trin flere gange for at finde den mest komplette og rige aroma. Pas på ikke at tilsætte for meget vand, ellers er der ingen whiskysmag.

tilsæt vand under smag whisky

    Hvis du ikke er i stand til at skelne nogen aromaer, er det bedre at trække vejret ind eller drikke isvand og begynde at smage igen.

tilsæt vand

Smag whisky

    Tag en lille slurk til denne whisky og lad væsken flyde over din tunge. Du kan prøve at tale, mens du gør dette. Tungen spiller en yderst vigtig rolle på dette tidspunkt, da de forskellige dele af tungen har de forskellige følelser for whiskyen.

Smag whisky

Post-nasal lugt

    Når whiskyen flyder ned i din svælg i munden, hvilket kan producere et "post-nasal sniff", betyder det, at aromaen kommer ind i din næse fra bagsiden af ​​din mund. Når vi sluger whiskyen, sætter vi whiskykoppen foran vores næse, vi vil bemærke en lille forskel i whiskyaromaen end før. Er det ikke fantastisk? Glem alligevel ikke at drikke lidt vand for at fjerne eftersmagen, før du smager endnu en whisky.

Dufter whisky

Spytkirtlernes rolle

    Når du snuser til en whisky eller tager din første slurk whisky, vil du ubevidst producere spyt. Hvilket er normalt og vil få din whisky til at smage bedre. For når alkoholen blander sig med spyttet, vil væsken omdannes til sukker, hvilket kan få whiskyen til at smage mere rund og glat.

indsnuse en whisky

Skal vi spytte whiskyen ud, når vi smager den?

    Forskellige mennesker vil gøre det forskelligt, nogen siger, at du ikke kan smage den fulde smag af whisky, før den er i halsen. Andre er det stik modsatte. Så hvad kan du gøre er, at du vil gøre. Hvis du vælger at sluge spiritus, skal du ikke smage for meget på én gang, så du ikke falder sammen, før du når slutningen af ​​smagningen.

whisky smagning