alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Direkte forbrugersalg

2022-07-01

Statslove, der styrer, om et destilleri kan sælge flasker til forbrugere, har en enorm indflydelse på et destilleri's evne til at forblive i forretning. Dette er mest tydeligt i Californien, fødestedet for håndværksrevolutionen; håndværksbevægelsen dér er bremset, for en stor del på grund af det mystiske bundt af boliglove, der eksisterede før tilbagekomsten af ​​mikrodestillerier. Men, Washington, Colorado, New York og Oregon, stater, der er ivrige efter at overgå Californien i antallet af destillerier, tillader alle direkte salg fra destillerier til forbrugere i varierende grad.

 

Der er lige så mange modeller af distributionssystemer, som der er stater. De forskellige love får destillatører fra Californien til Georgia til at græde og grine, mens destillatører fra New York til Colorado griber muligheden. Med de fleste stater, der i øjeblikket overvejer lovgivning, undersøger Distiller, hvordan forbrugernes direkte salg, satellitsmagslokaler og selvdistribution fungerer i tre stater med meget forskellige systemer. Californien, Colorado og Ohio.


 Hollandsk vodka


Flaskesalg

 

Mens resultaterne varierer afhængigt af restriktioner og vingårdens placering, genererer de fleste flaskebutikker cirka 100,000 USD i årligt salg til direkte forbrugerforbrug.

 

California distillers are generally not allowed to sell to consumers, except for brandy, because the wine industry has had a strong presence in the state's history. Arthur Hartounian of Napa Valley Distilling Company said, "I'm confused on why I can sell a bottle of brandy when my friend on the other side of the mountain can't sell a bottle of gin or whiskey."

 

Nogle destillatører omgår denne begrænsning ved at lave gin og vodka af druer. Andre fremlejer plads i deres destilleribygninger til tredjeparter for at drive en flaskebutik. Men disse flasker kan ikke gå fra rum til rum. De skal leveres til en licenseret distributørs toldlager, losses og sendes tilbage til destilleriet. Både distributøren og fremlejedetailhandleren er underlagt opmærkning, og den del, som destilleriet beholder (efter produktionsomkostninger, emballage og afgifter) er den mindste af de tre.


 Japansk single malt whisky


I Ohio har DSP'er et lignende problem. De, der producerer mindre end 10,000 proof gallons om året, kan få en A3A craft still licens og er i stand til at sælge to flasker per person per dag. Men destilleriet skal stadig betale det samme beløb til staten Ohio, som hvis flasken var gået gennem statens distributionssystem. For at finde ud af, hvor meget skat en Ohio-destilleri skal betale, er en kompleks algoritme, der afhænger af flaskens størrelse, spiritustypen og måldetailprisen. Ifølge Ryan Lang fra Middlewest Spirits, præsident for Ohio Distillers Association, bruger de omkring 46 procent af hver flaske til staten. Når destillerierne i Ohio tager højde for føderale punktafgifter, forsendelse og andre omkostninger, sendes omkring 55-60 procent af detailprisen uden for destilleriet. Uanset om flasken sælges på destilleriet eller i en statslig butik, er udsalgsprisen den samme som engrosprisen, og destilleriet skal også dække forsendelsesomkostningerne.

 

Destillerierne er lidt irriterede, fordi destilleriet sælger, når statens del er den samme." Som økonom giver det ingen mening," kommenterede Gene Sigel fra Red Hawk Distillery." De gør ikke noget. Det gør de ikke. sender det ikke. De opbevarer det ikke. De har ikke hylderne på lager. De skriver ikke salg, og de betaler ikke overhead."


 Tyrkiet whisky


Big Red Eagle distribuerer ikke spiritus gennem statslige butikker og er afhængig af turisme for at få enderne til at mødes. "Det salg, jeg laver, er til rejsende turister," sagde Siegel." Lokalbefolkningen stopper kun for at købe en flaske, fordi den ikke sælges gennem statslige butikker."

 

Greg Lehman fra Ohio Watershed Distillery sympatiserer med sine californiske brødre. dagen den 22. marts 2012 er ætset i hans sind, fordi det var den dag, Ohio-loven blev ændret for at tillade betalte smagninger og direkte salg til forbrugerne. De vil besøge og sige, jeg vil have en flaske af denne og en flaske af den," sagde Lehman. Når du fortæller dem, at de skal køre ned ad denne vej og vende om her ... kan du se det i deres øjne: 'Jeg vil have noget af det, men jeg kommer ikke til at køre så langt for det'."

 

Sean Venus fra Venus Wines i Santa Cruz, Californien, konkluderer." At have evnen til at kompensere for nogle af omkostningerne med noget, vi kan sælge direkte til forbrugerne ...... giver folk mulighed for at få den fulde oplevelse, når de går gennem vores døre , se vingården, smage på vores produkt og være i stand til at tage hjem med en flaske vin, det er hele historien. Hvorimod vi nu kun kan sige 'Hej, der er et par steder nede ad gaden' og håbe, at de finder produktet på hylden, når de kommer til det sted, og at forhandleren ikke er udsolgt."


 billig vodka


Med henvisning til et nyligt besøg på en 20-personers fødselsdagsfest på hans destilleri sagde Venus: "Alle af disse mennesker ønskede at gå væk med en flaske spiritus. Det ville have taget begivenheden fra en begivenhed på $200 til en begivenhed på $1,000. . Det er en stor forskel."

 

Når du har et smagerum, har du et smagslokale personale," sagde James Carlin fra Ventura Lemonade. Når du ser på fordelene ved beskæftigelse, fordelene ved omsætningsafgift, fordelene ved punktafgifter, fordelene ved alle de ting, hvad er ulempen ved det? Øget turisme, øget synlighed. Alle er vindere. Jeg forstår ikke ulempen. Hvor er det?"

 

Timo og Ashby Marshall, ejere af Spirit Works Distillery i Sebastopol, Californien, har taget en kreativ tilgang til at levere hjælpeprodukter til deres smagslokale. De har indgået et samarbejde med en lokal sæbeproducent for at producere gin botanisk sæbe og med et lokalt bageri for at producere gin botanisk sandkage. Men manglen på flasker med direkte forbrugersalg kvæler også kreativiteten i produktudviklingen.

 

Marshall, som også er præsident for California Artisan Distillers Association, siger: "Hvis jeg vil lave et meget lille produkt, som et prøvestykke af et nyt produkt i produktudvikling .... I min nuværende situation er den eneste værktøj, jeg har til at markedsføre piloten - uanset om folk virkelig kan lide det eller ej - er at sælge det gennem min distributør. Hvis min produktion er lille - kun et par hundrede flasker - er det nogle gange svært at overbevise en distributør om at sælge så få flasker."

 

I Colorado kan destillatører ikke kun sælge fra destilleriet, men også åbne et satellitsmagningslokale. Kristian Naslund fra Dancing Pines Distillery ser ikke meget trafik på sit destilleri i Loveland, Colo. Smagslokalet er åbent onsdag til lørdag og sælger i gennemsnit 20 flasker om dagen på hverdage og 70 flasker om lørdagen. Men han har åbnet et satellit-smagningslokale i Estes, Colorado, nær indgangen til Rocky Mountain National Park. Estes-lokationen er åben syv dage om ugen og har i gennemsnit 70 salg om dagen. Det har resulteret i oprettelsen af ​​ni nye job hos Dancing Pines med seks-syv fuldtidsansatte. Fordelene for vingården ligger ikke kun i salget og jobskabte, men også i ringvirkningen af ​​øget salg gennem distribution. Ifølge Naslund ser vi på smagslokalet som noget, der skaber brandloyalitet, og det gør det.


 gammel whisky


Smagninger og cocktails

 

Lovene om spiritussmagning varierer fra stat til stat. I nogle stater har forbrugerne lov til at prøve at købe. I andre stater kan forbrugerne kun tage en chance for spiritus, de aldrig har smagt før. Nogle stater forbyder drikkere at opkræve betaling for smagninger; andre gør det obligatorisk at betale for smagninger. I Californien giver en nylig lovændring mulighed for betalte smagninger. Forbrugerne kan i det mindste vide, hvordan vinen kommer til at smage, før de køber den, men skal alligevel gå andre steder hen for at købe den. Indtægterne fra smagslokaler kan dække udgifterne til personalet, men det er langt fra en løsning.

 

En lov fra 2012 i Ohio tillod ikke kun smagninger, men skabte også en ny licens kaldet A1A, der tillader håndværksdestillere at sælge cocktails til forbrug på stedet. Nigel's Red Eagle Distillery nyder godt af at have en A1A-licens. Hans gård/destilleri/destilleri tjener mellem $100,000 og $125,000 om året på flaskesalg, men indtægterne fra spiritusarrangementer gennem hans destilleri er tættere på $800,000." Det er klart, at cocktails er stedet, hvor vi tjener vores penge, fordi vi ikke skal betale staten markup," kommenterede Sigel.

 

Resultaterne varierer på tværs af Colorado, fordi forretningsmodellen varierer. Breckenridge Distillery har et meget begrænset cocktailprogram, men planlægger at udvide. "Omkring 80 procent af salget består af flasker; de øvrige 20 procent kommer fra gaver og cocktails," siger Patrick Brown, leder af smagslokalet. Destilleriet planlægger en 8,000 kvadratmeter stor restaurant med fuld service, der skal åbne næste år. Et andet destilleri i Colorado rapporterer, at til omkring $100,000 i flaskesalg genererer cocktailsalg omkring $300,000 om året.


Hvis du ønsker at lære mere om whisky, kan du klikke på ord med fed skrift.

 

Udgave: Rubick L.