alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Hvordan smager det for de whiskyer fra de verdenskendte områder?

2021-10-29

  Whisky kan opdeles i skotsk whisky, irsk whisky, canadisk whisky, amerikansk whisky og japansk whisky alt efter produktionssted, og hvert produktionsområdes egenskaber er forskellige.

whisky smag

1. Irsk whisky

  Irsk whisky har en blød stil, med smag af vanilje, honning og krydderier, og vil ikke have en tydelig røget smag. Den høje andel af ikke-spiret byg forbedrer det duftende krydderi og giver en flygtig olieagtig følelse på smagsløgene.

Irsk whisky

2. Scotch Whisky

  Skotsk whisky er rig og stærk med duft af tørrede frugter, krydderier og planter, mens single malt whisky røget med tørv har en tydelig tørvesmag. Den smager tørt, blødt, kraftigt, rundt og blødt. Det er en af ​​de bedste whiskyer i verden.

Scotch Whisky

3. Amerikansk Whisky

  Bourbon whisky i USA har normalt tydelige smagsvarianter af majs, karamel, vanilje, honning og tobak. Det er rigt og stærkt.

Amerikansk whisky

4. Canadisk whisky

  De vigtigste bryggematerialer af canadisk whisky er majs og rug. Canadisk whisky er brun, duftende, let og forfriskende i smagen, fyldig og berømt for sin elegante stil.

canadisk whisky

5. Japansk whisky

  Japansk whisky smager blødere end Skotland og tættere på orientalsk smag. Japansk whisky er kendetegnet ved blød smag og blød aroma. Dens stil ligner skotsk whisky, men dens smag er blødere.

Japansk whisky