alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Hvor meget ved du om de tekniske udtryk for egetræsfade?

2021-12-31

1. Træfinish

    Wood Finish er processen med at overføre en spiritus, der har brugt det meste af sin lagringstid på tønder, til en anden ny kategori af egetræsfade under lagringsprocessen af ​​whisky.Det mest almindelige tilfælde er at skifte fra bourbonfade til sherryfade, som er en "genvej" til at øge smagen af ​​tørret frugt og krydderier.

bourbon tønder whisky

2.Cask Strength

    Fadstyrke er den "originale fadstyrke", også kendt som det originale fad. Det refererer til whiskyen, der tappes direkte fra tønden uden at fortyndes med vand, og whiskyen er ofte mellem 55% og 60%. Det anses for at være den whisky, der bedst afspejler miljøet i den oprindelige destillation, altså den mest originale.

whisky Whisky kælder

3. Enkelt Fad

    Single Cask betyder, at whiskyen kommer fra en enkelt egetræsfade og ikke er blendet. I betragtning af at hvert fad har en unik personlighed og begrænset kapacitet, produceres single cask whiskyer ofte i små mængder og er relativt dyrere.

Single Cask whisky

4. Jomfru eg

    Virgin eg refererer til egetræsfade, der aldrig har været udsat for spiritus før, og står for nye egetræsfade, altså tønder, der slet ikke er lagret.

Jomfru eg

    Kender du nogen anden egetræsfadeterminologi? Du kan fortælle mig ~