alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Sådan laver du blended whisky

2022-01-17

    Når tiden kommer, skal vi vække whiskyen, der er i egetræsfadene fra Sleeping Bell. Og fortsæt til næste trin af blanding. Folk opfandt blended whisky i midten af ​​det 19. århundrede. På det tidspunkt var kvaliteten af ​​whisky ujævn. For at løse denne hovedpine fik Andrew Usher, der arbejdede på Glenlivet-destilleriet i Skotland, den idé at blande flere whiskyer sammen for at gøre smagen mere koordineret og mere afbalanceret. I dag har blended whisky støt stået for 90% af det globale whiskymarked.

Goalong blended whisky


Hvorfor skal whiskyen blandes?

    Destilleriets overlevelse afhænger af whiskyblandingsteknologien. Selvom hver tønde fyldes på samme tid, kommer de alle fra det samme destilleri og er modnet i samme kælder. Den resulterende whisky er unik med forskellige farver og smag. Det er ikke nemt for destilleriet at levere produkter med nøjagtig samme smag hvert år. Blendende whisky, som kan sikres for at bevare konsistensen og stabiliteten af ​​mærkevarer.

Goalong blendende whisky

Hvordan blander whiskyen sig?

    Whisky-bartenderen vil først vælge den whisky, der skal blendes (fra to til hundrede forskellige) fra de mange tønder, og derefter komme whiskyen i tønden ind i den rustfri ståltank og blande den på samme tid. Den blandede whisky vil komme i tønden igen nogle gange, tiden tager flere uger eller måneder. Formålet er at gøre whiskyvæsken mere harmonisk med stærkere aroma.

Hvordan gør whiskyen til at blende

    Blended whisky er som at komponere musik. Whisky fra forskellige tønder repræsenterer forskellige noter. Så længe de er arrangeret ordentligt, kan du få et tiltalende repertoire. Kompleksiteten ved at komponere musik er, at disse whiskyer kan klare tusindvis af typer, og smagen varierer fra år til år. Bartendere skal være som flittige myrer, være opmærksomme på enhver subtil smagsændring til enhver tid, for at sikre, at produkterne i smagen og farven for hvert år er de samme for at bevare mærkets ensartede egenskaber og kvalitet.

高地威士忌