alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Hvordan opbevarer man whisky efter åbning?

2022-03-03

    Efter åbning en flaske whisky, luft kommer ind i flasken, kontakt whiskyens krop. Der kan forårsage oxidation for at ændre whiskyvæsken. Jo mere luft der er i flasken, jo stærkere er oxidationen. Hvis du kun har en tredjedel af din whisky tilbage, er det det bedre at tænke færdig med whiskyen inden for et år, eller du kan ændre resten whisky til en mindre flaske. (Don'glem ikke at indsætte den originale whiskyinformation på flasken)

butik whisky 1

Lad whiskyen ligge eller stille den oprejst?

    Uanset om den er åben eller uåbnet, så lad altid din whisky stå oprejst! Ellers vil whiskykroppen komme i kontakt med proppen, og den høje koncentration af alkohol vil langsomt tære på proppen. Whisky er nok med korksmag, hvilket er noget vi skal undgå for enhver pris.

Opbevar whisky 2

butik whisky 3

Skal whisky slukke lyset for at sove?

    Det meste af den officielle whisky, der sælges i cylindre eller rektangulære kasser, er, udover markedsføringsmæssige overvejelser (den smukke emballage er altid mere behagelig), hovedformålet er at undgå, at whiskyen bliver beskadiget af lys. Hvis du køber whisky uden emballage, er det bedst at opbevare den i et mørkt skab. Whisky i mørke kan undgå forringelsen.

butik whisky 4