alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Hvordan smager man whisky?

2021-11-05

1. Ren drink

nogle mennesker tror, ​​at kun ren drikING kan få den sande betydning af single malt whisky. Hæld whiskyen direkte i glasset og mærk stille og roligt den ravgule væske glide gennem kroppen, og duften fyldes øjeblikkeligt.

ren drink whisky

2. Tilsæt vand

Det er den mest "populære" måde at drikke whisky på i verden. Selv i Skotland er det stadig populært at drikke med vand. Mange mennesker tror, ​​at tilsætning af vand vil ødelægge den originale smag af whisky. Faktisk vil tilsætning af en passende mængde vand ikke få whisky til at miste sin oprindelige smag. Tværtimod kan det svække alkoholsmagen og føre til den skjulte aroma af whisky.

tilsæt vand drik whisky

3. Tilsæt is

Denne drikkemetode, også kendt som on the rock, er hovedsageligt et alternativ til drikkende, der ønsker at reducere alkoholstimuleringen og ikke ønsker at fortynde whisky. Men selvom whisky med is kan hæmme alkoholsmagen, låser den også en del af aromaen på grund af afkøling, så det er svært at smage whiskyens originale smagsegenskaber.

Tilføj isdrik whisky

4. Tilsæt sodavand

Blandingen af ​​spiritus og sodavand kaldes Highball. I tilfældet med Whisky Highball er cola den mest populære måde at drikke på, men i forhold til smagen af ​​cola er amerikansk majswhisky generelt bedre end maltwhisky og cerealwhisky, hvorfor Highbal er meget brugt i amerikansk whisky, som til andre slags whisky. De fleste af dem er lavet med Ginger Ale og andre sodavand.

tilsæt sodavand whisky

5. Tilføj grøn te

Japanerne opfandt vandskæring, mens kineserne udviklede en innovativ måde at drikke "plus grøn te på". "whisky plus green tea" er blevet populær over hele Kina og er især elsket af unge mennesker.

tilsæt grøn te whisky

6. Traditionel varm drik i Skotland

I det kolde Skotland findes en traditionel whiskyopskrift kaldet Hot Toddy, som ikke kun kan fordrive kulden, men også kurere små forkølelser. Modulationsmetoderne i Hot Toddy er ret forskellige. De almindelige blandingsmetoder er for det meste baseret på Scotch Whisky, blandet med citronsaft og honning, derefter tilsat brun farin og kanel efter alles behov og præferencer, og til sidst blandet med varmt vand.