alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Sådan smager du whisky

Jan 01 7070

Hvordan tilsætter man vand, når man drikker whisky? Hvad sker der med whiskyen efter tilsætning af vand? 

Det er nyttigt at tilføje lidt vand, når du drikker whisky. Hvilket ligesom effekten af ​​en udvikler, kan vandet lade whiskyen frigive mere aroma, og whiskysmagen bliver en helt anden. Giv dig et godt forslag, du kan stadig ren drikke whisky først, dufte duften og teste smagen på forhånd. Tilsæt derefter vand for at observere ændringerne før og efter tilsætning af vand.

Kinesisk Goalong whisky

smage whisky


Hvad er det bedste vand at tilføje, når man drikker whisky? 

Selvom vi anbefaler at tilføje vand drikke whisky, er ikke alt vand egnet. Især naturligt vand anbefales ikke, fordi klorlugten vil maskere eller endda ændre aromaen af ​​whisky. Noget vand i Skotland ekstremt rent og klart er meget nyttigt at tilføje i whisky til drikke. Og nogle destillerier bruger dette vand til at lave whisky. Denne form for godt vand er dog svært at finde, og prisen er meget høj. Når vi smager whisky, kan vi købe drikkevand direkte fra supermarkedet. Gaolang Group-Kinas single malt whisky bryggeri base produceret GUMPFOG SPRING WATER er et godt valg.

Goalong drik vand


Goalong blended whisky


Hvad med whisky on the rocks? 

    Effekten af ​​at tilsætte isterninger til whisky er helt i modstrid med at tilsætte vand. Isterningerne vil låse whiskyens aroma. I filmen kan iværksættere altid gerne tilføje to isterninger til deres klassiske cocktailglas og derefter hælde whisky langsomt op. Billedet ser lige så cool ud som en klassisk plakat, men effekten er faktisk som at lægge en god flaske vin i køleskabet og glemme dens eksistens. At drikke whisky for at tilføje is vil gøre det køligere og mindre irriterende selvfølgelig, men kun når temperaturen stiger, vil whiskyen langsomt blomstre med alle dens unikke aromaer.

is whisky

Hvis du virkelig vil tilføje isterninger, når du drikker whisky. Du kan vælge den blandede whisky for at tilføje is, når du drikker. Fordi blended whisky er en whisky, der er født til at møde isterninger. Goalong Group producerer Royal Carlston blended whisky er et godt valg. Med den bløde duft af hvede kombineret og den lette egetræsfadeduft gør den bløde og glatte smag denne kinesiske blendede whisky til hot salg på hjemmemarkedet og sælger den over hele verden.

blendet whisky