alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Er blended whisky ringere end maltwhisky?

2022-03-26

    Nedgangen i blended whisky på markedet er en af ​​hovedårsagerne til, at whisky som aperitif får kolde fødder. Derudover har mange mennesker en stereotype om, at "maltwhisky er godt og blended whisky er dårligt". De mener, at blended whisky er ringere, hvilket fortynder whiskyens personlighed, smager groft og billigt og ikke er autentisk nok.

flaske whisky

    Væksten på det nye whiskymarked er dog ikke drevet af maltwhisky. For de fleste forbrugere i Brasilien, Mexico, Rusland, Sydafrika, Kina og Vietnam sidestilles deres foretrukne "whisky" med blended whisky.

flaske whisky

    Det er rigtigt, at vi ikke kan forveksle blended whisky med single malt whisky. Men uden blended whisky ville næsten alle de store single malt-destillerier ikke eksistere. Den skotske whisky ville heller ikke være den bedste whiskyproducent i verden, hvis den stolede på den begrænsede produktion af de 105 uafhængige single malt-destillerier.

flaske whisky 2    Blended whisky er anderledes end malt whisky. Disse blandinger af maltwhisky og grain whisky har altid varieret efter forskellige forbrugere og forskellige drikkestile. Samtidig er smag også en vigtig faktor i blanding af whisky. I 1850'erne, før fremkomsten af ​​blended whisky, var hele den skotske whiskyindustri i fare, fordi de forskellige single malts også var for særprægede. At blande disse forskellige produkter sammen bevarer ikke kun whiskyens kompleksitet, men gør også den endelige smag mere tilgængelig for offentligheden.

malt whisky