alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Er det forældet at drikke whisky?

2022-03-21

    Folk har drukket ren whisky i lang tid, men da denne spiritus blev populær, kom den med alle mulige regler. Hvornår og hvor, hvor gammel, mand eller kvinde, alle de rygter, der er opstået i de seneste år. Disse udtalelser bør fejes under gulvtæppet, for når du tænker dig godt om, vil du opdage, at de alle er negative. Der er ikke et ord, der opmuntrer folk til at komme ind i whiskyens verden. Det, jeg prøver at sige her i dag, er, at whisky ikke er gået af mode.

ren drikke whisky

    Du burde kunne forestille dig dette billede: en gruppe midaldrende mænd i gammeldags tweeddragter, der sidder i lænestole med krystalklassiske whiskyglas, der holder denne gyldenfarvede spiritus. De var næsten stille, indimellem hviskede de om andet end malt og tørv og stirrede af og til på de larmende unge mennesker bag dem, som nød den trendy cocktail.Dette er nok billedet for de fleste for whiskyen: forældet, gammeldags, ligeglad og arrogant.

midaldrende mænd, der drikker whisky

    I 1970'erne, da populariteten af ​​skotsk og bourbon faldt i Storbritannien, USA og Japan, blev de et "mysterium" for begge generationer. På grund af den manglende investering i promovering tror folk normalt, at whiskyen aldrig har fulgt med tiden, har været i skyerne og tågen.

bourbon whisky

    For at vide, hvor forkert det indtryk er, skal du bare se på barer og restauranter i andre dele af verden. Den måde, folk indtager whisky på, er slet ikke gammeldags i São Paulo eller Mexico City. Hvis du fortæller en ung i Shenzhen, Shanghai eller Moskva, at "whisky er en bedstefars drink", tror de måske, du er skør.

drikker whisky vanvittig