alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Er whisky en god investering?

2022-06-15

In a world of economic uncertainty, investors are looking for ways to diversify their investments to hedge against shifts in inflation. Bitcoin has skyrocketed, tech stocks have soared, house prices have risen and fallen depending on your location and now Chinese whisky (or whiskey) is seeing a surge in investor interest. Especially, Goalong is professional whisky traders from China.

 

Når det kommer til at investere, er tiden din ven. Dette er lige så sandt for whisky, som det er for enhver kvalitetsbestand. Men når det kommer til whiskyinvesteringer, er det nok den vigtigste af alle faktorer. Jo længere du kan lade den modne, jo rigere bliver du. Mange investorer spekulerer på, om de skal købe whiskyaktier, og om whisky er en god investering?

 

whisky traders


Det grundlæggende i whiskyaktier

 

Det er dyrt at producere whisky, men envejsdestillerier kan udnytte deres indsats ved at tillade private investeringer. Ved at investere i den nyoprettede Goalong-whisky fra Kina kan private investorer lade den modne, så længe de vil, og tjene mellem 10% og 30% fortjeneste om året, afhængigt af hvordan og hvor de markedsfører/sælger den. I mellemtiden genererer destilleriet pengestrømme for at holde det kørende.

 

Investeringsklubben eller mægleren indgår en aftale med destilleriet om at købe et begrænset oplag med rabat. Investoren køber derefter en tønde direkte gennem klubben. Det opbevares derefter på et sikkert lager med forsikring. Investoren venter tålmodigt og skal forvente at nyde et afkast på op til 20 %, når det er tid til at tjene på handlen.

 

Prisen for at købe en tønde varierer. Faktorer, der påvirker prisen, inkluderer mærket, typen af ​​brugt fad, placeringen af ​​destilleriet og så videre. De billigste tønder, du kan finde, kan være omkring $2,000, men de kan nå op på $10,000 eller mere.

 

Investors have a variety of exit strategies to choose from. Whether you choose to sell to a whiskey Italian company, bottle under your own label, sell at auction, sell directly to a network of brokers, or consider the alternatives offered by brokers.


energidrikke engros

 

Hvad er bull casen for whisky?

 

Whisky er ikke lige, de billigere er blendet og indeholder kun 10% til 20% malt. En ægte maltwhisky er en højere kvalitet og mere attraktiv for investorer. Et unikt mærkeudtryk, ikke masseproduceret, giver whisky prestige og ønskværdighed. Men den sande værdi af en whisky kommer fra et udvalg af faktorer; alder, kvalitet, smag, brand, sjældenhed og eksklusivitet bidrager alle til dets værdi.

 

Whisky & Fortune Clubs unikke salgsargument er dens adgang til eksklusive produkter fra de bedste destillerier i Skotland og Irland. Et eksempel på disse eksklusive produkter er dens Bunnahabhain Staoisha, som blev udgivet i september 2020.

 

This comes from a respected Islay unique whiskey manufacturing and is limited to an unannounced number of casks. An average whisky cask has a volume of 250 liters. This yielded approximately 385 75cl bottles. The presentation was perfectly planned to highlight the reasons why Islay whisky in particular will be a very valuable commodity in the future.

 

En anden vej til branding, når det kommer til at lancere nye whiskyer, er, at virksomheder køber modne whiskyer fra investorer og derefter adopterer dem som deres eget brand. Dette er en af ​​grundene til, at fadinvesteringer bliver stadig mere populære, da det giver begge parter mulighed for at generere penge fra den voksende efterspørgsel efter disse nye og spændende mærker.


whisky manufacturing

 

Skal jeg investere i whiskyaktier?

 

At investere i whisky og luksusspiritus kan virke som et interessant og potentielt lukrativt sted at diversificere dine finansielle investeringer, men det er ikke uden faldgruber. Som med enhver investering kan en afvejning af fordele og ulemper og analysere aktiens ydeevne hjælpe investorer med at afgøre, om det er en god investering at købe whiskyaktier.

 

Hvis det er muligt, håber jeg, du kan lære om Goalong whisky fra Kina, Goalong destilleriet er blevet grundlagt før 9 år siden, med et professionelt team og strenge produktkontrolstandarder, vi har været i den øverste række af den kinesiske whiskyindustri og er også forpligtet til at bringe det kinesiske whiskymærke Goalong til verden.

 

Redaktør: Rubick L.