alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Muligheder og udfordringer ved Cinesisk maltwhisky for Goalong Group

2021-12-03

I de senere år er den kinesiske whiskyindustri vokset i et meget hurtigt tempo. Fra 2013 til 2021 stiger ikke kun produktionen af ​​kinesisk whisky, men efterspørgslen på whisky fortsætter også med at stige. Markedsstørrelsen på kinesisk whisky samt den gennemsnitlige markedspris stiger også år for år. Whisky kan foreløbig ikke sammenlignes med populære alkoholiske drikke som spiritus, øl og vin, men den bliver mere populær i takt med, at unge forbrugere bliver mere eksponerede for whisky. Så whisky har et kæmpe forbrugspotentiale blandt den unge gruppe i Kina.

whisky spiritus

Selvom whiskyindustrien i Kina udvikler sig meget hurtigt, indtager whiskyindustrien på Kinas spiritusmarked en lille andel. Efterhånden som den kinesiske whiskyforbrugergruppe fortsætter med at ekspandere, vil whisky i Kina i de næste par år indlede en gylden udviklingsperiode.

For det kinesiske whiskydestilleri indvarsler også muligheder og udfordringer, som den første kinesiske producent til at destillere single malt whisky - Goalong Group, det fremadrettede layout af ledere og sammenholdet og samarbejdet har gjort det muligt for Goalong Group at være et skridt foran industrien i de seneste 12 år. Efter at have gået ind på Liuyang-basen, har Goalong Group nu opgraderet til tredje generation af Goalong Groups leveringskapacitet, som er en international leveringsstandard skabt i fuld overensstemmelse med både europæiske og amerikanske og nationale fødevaresikkerhedskrav.

whisky chance

Med moderne standardfabrik, moderne ledelsessystem, stærk teknisk kraft, har virksomheden introduceret internationale højteknologiske produktionslinjer, høj grad af udstyrsautomatisering, avanceret niveau i samme industri i Kina, produktionsprocessen er alt automatiseret, produkterne er komplette , kan opfylde behovene hos forskellige niveauer af kunder for en række produkter.

Goalong gruppe destilleri og aftapningsfabrik

Goalong Group lægger ikke kun vægt på hjemmemarkedet, og har dannet en solid strategisk samarbejdsalliance med mange berømte natklubber og med succes skabt et rigt udvalg af Goalong-produktlinje med høje omkostninger, vi bruger mund-til-mund-godkendelse, lad kunderne bevise og tale med tilfredshed. Også i 2013 begyndte vi at ekspandere til udlandet baseret på eksport udenrigshandel og har nu eksporteret til USA, Australien, Afrika og Sydøstasien.

Kinesisk single malt whisky spiritusfabrik

For at give kunderne bedre servicegaranti inviterede gruppen en række eksperter til at oprette et højt niveau af whiskyfremstilling og bartenderteam, en enorm investering i at skabe et designteam ledet af en hjemvendt designer, 12 års historie, adskillige eliter for mere end 5,000 indenlandske og udenlandske forretningsbrugere til at levere kreative konsulenttjenester, Goalong's serviceteam til at give kunderne one-stop-service OEM-løsninger, og oprette 24-timers online-service, rettidig og præcis løsning af problemer. Vores virksomheds råvareforsyning er revideret i henhold til de højeste standarder, for eksempel er den originale vinvæske importeret fra Frankrig, emballageglasflasken er de tre bedste glasproducenter i landet, vi kontrollerer strengt hvert link for at give vores kunder bedre og bedre kvalitetsprodukter og tjenester.

One-stop Liquor service ekspert --- Goalong Group

Fortsætte Gruppen overholder virksomhedens værdier om "kunden først, medarbejdervækst og socialt ansvar" og er forpligtet til at opbygge et spirende kinesisk nationalt brand.

合照