alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

"Rygter" om whisky.

2021-12-20

Efterhånden som whisky langsomt bliver populær blandt unge forbrugere, begynder whiskyelskere langsomt at lære om whisky, men der er også mange "rygter" om whisky. For eksempel: single malt whisky er kun én slags malt whisky; jo ældre whisky jo bedre; jo mørkere farve jo mere ædel; whisky er særlig krydret ......

Det er derfor, når nogen åbner munden, ved vi, at de ikke ved noget om whisky. Hvordan undgår man denne forlegenhed? Faktisk har whisky et sæt af "Slang", disse "Slang" er passet til at komme ind i cirklen. 

Drikker whisky

Almindelig "slang":

    OB er Official Bottling, hvilket refererer til et destilleri, der bygger sin egen aftapningslinje og er i stand til at aftappe direkte. IB er Independent aftapning, hvilket refererer til et mærke, der køber tønder fra et destilleri og laver sin egen aftapning, normalt uden eget destillationsudstyr. IB er Independent aftapning, som refererer til mærker, der køber tønder fra destillerier og derefter foretager aftapningen selv, normalt uden deres egne destillationsfaciliteter.

Goalong whiskydestilleri

    OB whisky er relativt stabil i smag og kvalitet, og er et godt valg for dem, der lige er startet. IB har mere frihed i emballagedesign og vintage, fordi det ikke er begrænset af destilleriets smag, hvilket giver flere whiskyelskere flere valgmuligheder.

OB whiskyGoalong botting whisky

    Goalong Whisky Factory har 5 aftapningslinjer, introduceret internationale højteknologiske produktionslinjer, høj grad af automatisering af udstyr, avanceret niveau i samme industri i Kina, produktionsprocessen er alt automatiseret, komplette produkter, kan opfylde behovene hos forskellige niveauer af kunder for en række produkter. På grundlag af mange års eksport af udenrigshandel udvider vi til udlandet og eksporterer nu til USA, Australien, Afrika og Sydøstasien. Vi leverer whisky af høj kvalitet til enhver whiskyelsker.

whiskymarked