alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Scotch whisky

2021-11-02

Skotsk whisky er blevet produceret i Skotland i 500 år. Dens produkter har en unik stil, brun og gul med rød, klar og gennemsigtig, med en brændt lugt, med en vis røgsmag, med en stærk skotsk lokal smag. Skotsk whisky har tør smag, blød, rund, stærke fødder, bløde træk, skotsk produceret whisky er en af ​​verdens bedste whiskyer. Fortæl i dag om whiskyen fra denne artikel.

Scotch whisky

Den er oprindeligt produceret i Skotland og er lavet af tør, tørveagtig maltet malt, der producerer en unik aroma. Den er brygget ved seks processer: byg gennemblødes i vand spiring, tørring, knusning af malt, tilsætning af vandforsukring, tilsætning af gærgæring, destillering to gange , ældning, blanding.

whisky proces

Der er fire forskellige typer skotsk whisky, der bruges i råvarer, destillering og lagring: single malt, pure malt, Blend og grain whisky. For at opbevare mere end 3 år i Skotland, mindst 15 år til 20 år for det bedste kvalitetsprodukt vin, mere end 20 års kvalitet vil falde i stil, farve og glans er brun med rød, klar og lys, lugt af brændt, med kraftig røg.

whisky råvarer

 Der er fire vigtigste whisky-producerende regioner i Skotland, det nordlige højland (, det sydlige lavland, det sydvestlige Speyside og den vestlige ø Eli. Der er omkring 100 single malt-destillerier i den mellemhøje region, der tegner sig for mere end 70 % af alle destillerier i Skotland, som er det mest berømte whiskyproducerende område i Skotland.

whisky regioner Skotland