alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Nogle interessante whiskyhistorier----- Story of Tower

2022-01-03

    Når du beundrer bronzestatuen af ​​denne ekstraordinære "person" ved indgangen til Glenturret-destilleriet. Seriemorderen beskyttede destilleriets korn, og 28,899 mus blev dræbt i dets hænder. Ligene under destilleriet var overalt, og antallet nåede endda Guinness Book of World Records.

towser kat

    Towser er en kat! Ifølge legenden vil denne ekstraordinære kat drikke mælk med lidt whisky. Det lader til at forklare, hvorfor den er så modig og god til at jage, og den holder i 23 år. Det er meget berømt, destilleriet navngav endda en tønde whisky med Towser. Der er en speciel lille rund designet whisky label med Towser fotos.

Whisky kat

    Towser er den mest kendte kat blandt skotske destillatører. Faktisk har næsten alle destillerier en kat. Og katten bliver snart destilleriets maskot. Efter at Tauser døde i 1987, overtog Ambre hans stilling. Sammenlignet med sine forgængere er Ambre svær at komme oven på Tauser. Det siges, at Ambre aldrig har fanget en mus i sin 22-årige karriere!

towser whisky kat    Senere samarbejdede destilleriet med Cat Conservation Society for at udvælge Towsers efterfølger. Hvilken aktivitet blev den vigtigste nationale begivenhed rapporteret af de skotske medier. På begivenhedsstedet er der kattepsykoanalytikere, som hjælper med interviews, der forsøger at finde de katte, der kan modtage 120,000 besøgende hvert år og også har ansvaret for at fange mus.

whisky destilleri kat