alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Vi taler om JOHNNIE WALKER whisky

2021-11-08

JOHNNIE WALKER er en af ​​de ti mest berømte whiskyer i verden. Johnnie walker blev grundlagt i 1820 og er verdens største skotske whiskyproducent med en lang historie. "Keep Walking forward forever" er brandånden og -filosofien, som Johnnie walker altid holder sig til. Uanset om vi er i gang med produktdestillation eller brandudvikling, overholder vi altid den konsekvente bedste kvalitetssikring og fortsætter med at bevæge os fremad. Johnnie walkers image som en gående gentleman formidler ånden bag "Keep Walking forward forever". Det betyder, at Johnnie Walking er en marcher, der bliver ved med at bevæge sig fremad.

Jonnie walker.mp.itc


1. Johnnie walker < rødt kort > whisky JOHNNIEWALKERREDLABEL

"Red Card" er verdens mest solgte skotske whisky, og dens salgsvolumen er næsten en million kasser mere end dens nærmeste rival hvert år. "Red Card" er en blanding af omkring 40 forskellige simple maltwhiskyer og grain whiskyer, som er lavet med sofistikeret blandingsteknologi og nøje fulgte den originale formel i 1999. Hver flaske "Red Card" har sin egen unikke smag, så det er berømt over hele verden. I 1996 vandt verdens mest autoritative internationale vinkonkurrence, "Red Card", guldmedaljen for at blande skotsk whisky. 

Johnnie walker rød


2. Johnnie walker < sort kort > whisky JOHNNIEWALKERBLACKLABEL

"Black Brand" er verdens førende højkvalitets whisky, som bruger 40 slags højkvalitets whisky med ren malt, og har været opbevaret i mindst 12 år i et strengt kontrolleret miljø. "Black Brand" er en højkvalitets whisky, der sælges i toldfrie butikker over hele verden, og har vundet adskillige priser i verden. I 1994 og 1996 vandt "Black Brand" guldmedaljen for højkvalitets whiskyblanding i verdens mest autoritative internationale vinkonkurrence, så "Black Brand" er en unik vin med duft. 

sort.alicdn

3. Johnnie walker < Guldmedalje > whisky JOHNNIEWALKERGOLDLABEL

< Guldmedalje > whisky er atten år gammel. Det blev skabt af Johnnie walker-familien i 1920 for at fejre hundredeårsdagen. Dengang var det kun for nogle få fornemme gæster. Det naturlige kildevand, som < Gold Medal > brugte, stammede fra guldbærende klippelag og var glitrende, hvilket gjorde < Gold Medal > vinen blød uden lugten af ​​tørverøg. Baggrunden for guldets oprindelse kan fremhæve < Gold Medal >-drikkeres enestående præstationer. 

guld

4. Johnnie walker's < Blue Brand > bedste whisky JOHNNIEWALKERBLUELABEL

"Blue Brand" er en alkoholisk bryg af højeste kvalitet fra johnnie walker-serien. Den er nøje udvalgt blandt de ældste whiskyer i mange dele af Skotland. Den indeholder whiskyer på 60 år. Vinen er unik, blød og velduftende og er whisky-kendernes valg.

BLUE