alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

De bedste kinesiske whiskymærker til engrossalg i 2022

2022-06-27

Goalong Group er den 1. til at producere og udvikle single malt whisky i Kina. På nuværende tidspunkt er dets F&U og produktionsniveau i spidsen i Kina. Virksomheden har dannet et hjemmemarked og eksport som sin kerneforretningsform siden 2009, og har ført salg i 7 på hinanden følgende år. 0 sikkerhedshændelser, 100 % eftersalgsservice. Vi har bestået ISO&QS&HACCP-certifikater og eksporteret vores produkter til over 50 lande og opnået et godt ry, såsom Rusland, Amerika, Tyskland, Filippinerne, Panama, Mexico, Surinam, Australien, New Zealand og så videre.

 

I den følgende artikel vil vi se detaljerne vedr whisky i Kina:

 

Goalong Blended Malt Whisky

47% VOL 700ML

 engros whisky

Goalong Blended Malt Whisky er lavet af bygmalt af høj kvalitet, lagret på bourbon-tønder og færdiggjort på kinesiske brandy-tønder. Under blomster- og malt-aromaerne er en elegant druebrandy-aroma, de to aromaer er godt blandet, med en blød blomster- og frugtaroma, karamel og maltsødme som forårsregn falder blidt på ganen. Det smager som amerikansk spiritus.

 

Carlston Power Label

40% VOL 700ML

whisky distributør

Carlston Whisky er en unik Goalong-stil. Gennem en unik blanding ser det ud til at få alle egenskaberne ved en god whisky frem. De rige naturlige frugtsmag vil gøre dig interesseret i at nyde den helt. Endnu vigtigere, dens uforglemmelige maltsødme vil få dig til at tænke på det som en single malt whisky snarere end en blended whisky. Vi ser destillation af whisky som et håndværk, der kombinerer naturens gave, eksperters erfaring og støtte fra leverandører. En simpel flaske er slet ikke simpel! De fleste af dem, der er Goalong Liquor Group-kunder engros spiritus, det er Carlston Whisky.

 

Carlston Whisky smag

40% VOL 700ML

whisky maker

Processen med at lave Goalong-whisky involverer at hælde den malede malt i en speciel trætønde, tilsætte kogende vand og omrøre. Hvedemelet opløses i det kogende vand for at fremskynde frigivelsen af ​​sukker, og så går det ind i gæringsstadiet. Efter to dages tilsætning af gær vil urten gære til 8 grader. Efter fermentering vil det gå til destillationstrinnet. Efter den anden destillation vil vores whisky have en flerlagssmag. Med blød hvedearoma og let egearoma.

 

De fleste kender dette, verdens mest berømte whisky består af skotsk, irsk whisky, rugwhisky, bourbon og japansk whisky. "Vi har en langsigtet forpligtelse til at bringe kinesisk whisky til verden," siger Alan K., grundlægger og administrerende direktør for Goalong Liquor Group.


Hvis du ønsker at lære mere om Goalong spiritusgruppe, kan du klikke på ord med fed skrift.

 

Redaktør: Rubick L.