alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Historien om American Barrels Bourbon Whisky

2022-07-14

Historien om amerikansk whisky


Historien om amerikansk whisky er tumultarisk. Fra myte og legende, til oprør, til forbud, til vækkelse, til forfald, til at rejse sig.

 

Tag et kort tilbageblik på udviklingen af whisky og se hvor vi er nu. I begyndelsen bragte europæiske bosættere ulagret rugwhisky med sig. Kort efter revolutionen var der et whiskyoprør i 1794. Striden om regeringens beskatning af spiritus endte fredeligt. Men det førte til, at nogle landmænd drev ned ad Ohio-floden til Kentucky. Lad os få det på det rene. Ingen kender den nøjagtige oprindelse af navnet bourbon. Hvem var den første til at destillere det, eller hvem besluttede at lagre det på forkullede egetræsfade? Der er mange spekulationer, og visse mærker markedsfører sig selv som de første, men vær opmærksom på det hele.


 Amerikansk barrel bourbon whisky


I 1840'erne destillerede bønder whisky fra majsmos og lagrede den på forkullede egetræsfade. På det tidspunkt solgte destillatører hele tønder til barer og detailhandlere, hvilket førte til fremkomsten af ​​ensrettere. Rectifiers tog billig whisky og blandede det med andre ingredienser (hvoraf de fleste var dårlige for dit helbred) og solgte det med fortjeneste. Sådan blev udtrykket ostemasse født. For at beskytte deres mærke og produkt anmodede destillerierne regeringen om at gribe ind. Dette førte til oprettelsen af ​​"Bottling Bond Act of 1897". For at blive tappet på flaske skulle whiskyen produceres på ét destilleri og destilleres på én sæson af den samme mesterdestilleri. Det blev lagret i toldlagre i fire år, overvåget af det amerikanske finansministerium, og aftappet ved 100 grader. Denne type kontrol sikrer renheden af ​​whiskyen.

 

Dette er et valgår i USA, hvilket betyder, at tiden er kommet for nogle til offentligt at vise deres patriotisme, nu hvor resultaterne er passeret med denne uges valg. For nogle betyder det måske bare, at de sætter Stars and Stripes op uden for deres hjem. For andre er det måske at udtrykke det ved at stemme eller frivilligt arbejde på et lokalt borgercenter. Og for nogle betyder det måske at købe amerikanske varer. Selvfølgelig er der masser af amerikansk whisky at vælge imellem, f.eks. Men for nogle mennesker er det ikke nok. Selvfølgelig kan du købe amerikansk whisky...... Men det er bare en almindelig flaske - en hals og noget glas og måske en prop...... Hvor er blingen? Hvor er fyrværkeriet?


 bourbon whisky destillerier


Oprindelsen af ​​American Barrel Bourbon


Nå, bare rolig. American Oak Bourbon har dækket dig.

 

Har du nogensinde tænkt på, at din whisky måske smager bedre, måske føles lidt mere patriotisk, hvis den var formet som en haglgeværskal? Med økonomisk støtte fra sine forældre og drevet af hans kærlighed til landet skabte den daværende 2014-årige Mike Reid i 24 American Barrel Bourbon og lavede en flaske til de mere patriotiske blandt os.

 

Med hans ord, "flasken legemliggør to ting, amerikanere holder af - whiskytønder og pistoltønder." Flasken er formet som skallen på et haglgevær med en plastikætset aftrækkerhætte i imiteret metal i bunden. Flaskens ansigt er indgraveret med en slange med kæberne åbne i trods; dens ryg er prydet med sætningen - du gættede rigtigt - træd ikke på mig. Flaskehalsen er pakket ind i jute med - jeg laver ikke sjov - et metalmærke med hundemærke som en slags hyldest til vores væbnede styrker. Reid beskriver, hvordan visionen om whiskyflasken først opstod – og hvordan hele whisky-som-en-drink-delen efterfølgende opstod. Med hans ord: "Med spiritusbranchen er det 90 procent markedsføring og 10 procent, hvad der er i flasken."


 likør med smag


Den amerikanske Barrel Bourbon destilleret og aftappet i Charleston, SC - virksomhedens eneste produkt - annoncerer sig selv som en "lille batch", men angiver ingen alder. Faktisk ser de ud til at håne spiritus, der har været lagret længere, "Vi drikker vores bourbon, fordi det smager godt, ikke fordi det har været i tønden i 10 år." Mærket ser ud, som om det udnytter teknologi ejet af whiskyproducenten Terresentia (som producerer whisky for en række andre mindre virksomheder). Denne teknologi bruger en ultralydsraffineringsproces, der fremskynder aldring ved at bruge lydbølger til at få kemiske reaktioner i bourbon til at ske hurtigere end normalt - hvilket reducerer tiden i tønden fra år til timer.

 

Selvom dette bestemt er godt for produktionen, hvad sker der så i sidste ende med forbrug på flasker over hele USA? Lad os se, om smagen af ​​American Oak Bourbon matcher dens slående præsentation.

 

Smagsnoter. American Barrel Bourbon Vital statistik. American Barrel Bourbon er 90 proof og lavet af 60% majs, 36% rug og 4% maltmasse. Lagret i en ukendt periode og filtreret i en "efter-tønde ultralydsraffineringsproces", er den 750 ml i volumen og sælges for omkring 30 $.


billig rom 


Bourbon Whisky smag


Udseende. Let mandelnæse, lidt til den vandige side.

 

Næse: Næsen er sød, lidt nøddeagtig og krydret; som kardemomme blandet med chokolade, med et strejf af overmoden mango.

 

Mundfølelse. Den første slurk er for det meste en forbrænding af alkohol - mere end du ville forvente fra 90 grader. Herefter åbner smagsprofilen sig lidt op med melon, toffee og et strejf af tyggegummi. En bitterhed hænger på tungen bagefter.

 

Sidste tanker og vurdering/køb en flaske.

Score: 64 / 100

American Oak har sat deres egne prioriteter på papir." 90 % er markedsføring, 10 % er, hvad der er i flasken," og disse prioriteter viser sig i smagningen. Flasken vil give en interessant historie, når du tager den med til en fest - men du vil sandsynligvis tage den med dertil, fordi du ved, at du ikke drikker den derhjemme.


 premium rom


Faktisk ved mange mennesker ikke, at der er destillerier i Kina, der har lavet bourbon i lang tid, hvis du vil kende dem. Gallant Spirits Group har en lang historie med at skabe kinesisk whisky og håber at sælge kinesiske whiskymærker rundt om i verden.

 

Hvis du ønsker at lære mere om bourbon whisky, kan du klikke på ord med fed skrift.

 

Redaktør: Rubick L.