alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

De fem største spørgsmål bliver ofte stillet, kvinder, der drikker whisky

2021-12-01

     Når en pige nyder whisky, virker det svært at undgå nogle pinlige problemer, nu vil vi tale om disse "pinlige" problemer. Hvis du er en pige, kan du se, hvordan du kæmper tilbage senere. Hvis du er en dreng, tal ikke om disse "akavede" emner, når dine kvindelige venner smager whisky.

pige whisky

1.Whiskey er en mands drik, ikke?

    Whisky forbindes ofte med cowboys og cigarer, men piger er også helt frie til at nyde whisky og cigarer, ikke? Men nogle kilder viser, at antallet af kvinder, der drikker whisky i dag, er steget år for år siden 1990'erne. Fyrre procent af al whisky i Nordamerika er til piger, og den almindelige kvindealdersgruppe for whisky er nu 25 til 52 år.

whisky billede

2.Kan du skelne mellem single malt whisky og bourbon?

    Råvaren for single malt er byg, mens råvaren for bourbon hovedsageligt er majs. Men ærligt talt burde det ikke betyde meget, om du ved det eller ej, bare kan lide det.

pige whisky 1

3. Kan du virkelig lide smagen af ​​whisky?

    Kvinder er faktisk bedre i stand til at engagere deres gane til at nyde vinen, faktisk har piger flere smagsløg end mænd. Derfor er kvinder generelt mere i stand til at smage de subtile forskelle mellem forskellige whiskyer. Og spørg tilbage, så hvilken stil smagte du egentlig?

Pige whisky 2

4. Whisky er ikke godt for dit helbred, vel?

    Faktisk drik mere, se på, hvem der ikke nødvendigvis er god, hvilket ikke har meget at gøre med drenge og piger. Der er stadig mange fordele ved at drikke whisky med måde. For eksempel: kontrol diabetes.

pige whisky 3

    Hvis du er en pige, der kan lide at drikke whisky, hvilke andre "pinlige" problemer vil du støde på? Du kan fortælle mig ~