alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Ting om whiskysmagning

2020-07-21

At smage whisky er lige så meget kunst som videnskab. For mange aspekter er involveret i whiskysmagningsprocessen. At lære, hvordan man fuldt ud smager whisky, tager virkelig tid, tålmodighed og på en positiv note, øve, øve, øve. Når alt kommer til alt ... “For meget af noget er dårligt, men for meget god whisky er næppe nok”
1595329274768902

                                                                                                                             foto fra google

Whisky er en alkoholholdig drik, der er meget populær rundt omkring i verden og bliver mere og mere populær i det asiatiske område. Men kun få mennesker kender kunsten at smage whisky. Hvordan smager du whiskyen? Der er en bestemt metode og anmodning om prøvesmagning, som skal følges, før man forstår smagen af ​​disse særlige drikkevarer. Ved at lære følgende færdigheder vil enkeltpersoner være i stand til at lære kunsten at smage let.
78331595329554                                                                                                                             foto fra google

Hovedfokus for denne kunst er for et individ at smage forskellige slags ting, der ikke er relateret til drikken og tager et øjebliksbillede eller egenskaberne ved den pågældende smag. Jo mere en person gør dette, jo bedre og mere præcis bliver deres whiskysmagning. Den vigtigste del er ikke at drikke det hurtigt. Husk, at smagen afhænger af en persons præference, derfor er der intet rigtigt og forkert med det.

Glasset er et andet vigtigt aspekt, der skal overvejes. Den type glas, som folk skal bruge, vil hjælpe deres sag massivt. Husk at du kun skal bruge et glas, der har en åbning, der er smal, da dette koncentrerer sig og kanaliserer alkoholens aromaer direkte mod næseborene.

Man skal overveje at bruge en snifter eller andre typer briller, der har samme type, ville også fungere.

2

                                                                                                                             foto fra google

Det er vigtigt først at lugte aromaen end at drikke den direkte. Dette vil gøre spændingen og forventningen meget bedre og få dine smagsløg til at kile af spænding. Nogle vil endda bruge en trapper, der fanger aromaen på glasset.

Når man drikker whisky, ville det være klogt at bruge et smalt glas sammenlignet med tumblere eller andre glas, der er enorme. Dette får aromaen til at forsvinde i luften for hurtigt. Det ville være svært for dig at lugte aromaen, fordi den allerede er væk. Drikken kan ledsages af is eller ikke afhængigt af den nødvendige analyse.

Næsen er den vigtigste del, når du snuser den aroma, der kommer fra de alkoholholdige drikkevarer. Følelsen fra næsen er afgørende, før du smager på den. Der er en vis egenskab, der kunne findes og identificeres på, hvad indikationerne vil være, og hvordan drikkevarerne vil smage.  
3

                                                                                                                             foto fra google

For at få den specielle egenskab skal du hælde en lille mængde i glasset og svirre det rundt i nogen tid. Dette gør det muligt for iltet at blive blandet med væsken, således at fordampningen vil begynde. Dette skal gøres, især hvis flasken har været opbevaret i nogen tid og har brug for lidt tid til at udtrykke sine rue-egenskaber.

Smagen af ​​alkoholen i en persons gane skal være givende og den mest behagelige del af hele proceduren. Den mest afgørende ting at huske på er ikke at indtage whiskyen med det samme. Men det skal gives tilstrækkelig tid, og at nyde det i munden får de fleste fordele og maksimale smag.
4Hvis du elsker whisky og vil prøve det anderledes, så prøv at smage de forskellige slags. For en mere behagelig og spændende del, prøv at udføre kunsten at smage i stedet for at indtage drikkevarer pludselig. Opbygningen af ​​forventning vil øge nydelsen og succesen, når whiskyen er forbrugt.

5