alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Typer af whisky

2021-10-26

Der findes mange typer whisky, og de har forskellige navne alt efter deres geografiske placering og forskellige korningredienser. Den tilsyneladende komplicerede navngivningsmetode får ofte folk til at tro, at kun den professionelle ekspertelite kan nyde og teste whisky.

whisky 1

Her er tre grundlæggende kategorier for at give dig nogle begreber om disse almindelige navneord. Misforstå ikke igen!


WHISKEY eller WHISKEY?

Du må have set ordet whisky. Er det stavefejl? selvfølgelig ikke! Ordet whisky bruges i Skotland, Japan, Frankrig eller andre steder, så skal whisky fra Irland eller USA staves som whisky. Hvorfor sker dette? Lad historien svare os. I det 19. århundrede er den skotske whisky af varierende kvalitet, og nogle af dem beskrives som forfærdelige. For at gøre forskellen med skotsk whisky, finder Irish Whisky vejen til at tilføje et "e" til navnet på den whisky, der eksporteres til USA. Siden da er ordet whisky blevet den eksklusive betegnelse for irsk og amerikansk whisky. Vær opmærksom, fortæl venligst ikke Skotland, at han destillerer whisky, ellers vil han bede dig om at komme væk herfra med det samme.

whiskey2

whisky 3

Vores Goalong whisky vil også have flere "e", hvilket betyder "fremragende" i den traditionelle whiskydestillering og produktion. Og bevar den fremragende kvalitet til service over hele verden. Goalong spiritus, kendt over hele verden!

威士忌4