alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Vodka Tonic

2015-09-04

71

72

Tonic Water er en slags kulsyreholdig drink med kinin, så der er en vis bitterhed. normalt tilsættes citron og sukker som aroma, og noget koffein. Tonisk vand tilsættes ofte til cocktailen, især blandet med gin eller vodka. Du kan også blande med Absinth for at producere en afbalanceret smagsdrink
I midten af ​​det 19. århundrede ansøgte tonic om patentbeskyttelse i Det Forenede Kongerige. I det 20. århundrede introducerede Schweppes firma, der er berømt for at producere ingefærøl, tonic til det amerikanske marked. Det siges, at populariteten af ​​tonic skyldes kininsammensætningen.
I begyndelsen af ​​det syttende århundrede betragtes kinin for at være en sikker og effektiv måde at forebygge og behandle malaria på. De kemiske bestanddele fra cinchona bark, der er hjemmehørende i Andes træerne. Problemet er for bitter smagen af ​​kinin. Så på det tidspunkt tager nogle mennesker den fortyndede form. Den bedste sammensætning af kinin er fortyndet gin, citron og sukker. Da tonic-vandet først blev produceret, tror folk, at tilsætning af en lille mængde gin er godt for sundhed og behandling af malaria.
Tonisk vand indeholder dog for lidt kinin til at forhindre malaria, så den store dosis kemiske produktion af kinin er stadig førstevalget. Kininbehandling dræber faktisk ikke malaria, men reducerer bare symptomerne. I de fleste tilfælde er antibiotika nødvendige for at komme sig fuldstændigt. Folk har brug for at drikke mindst 1.77 liter tonic for at behandle malaria, det er ret dyrt. På trods af tonisk mangel på tilstrækkelig kinin til at reducere symptomer på malaria, men folk kalder det stadig tonisk vand, fordi det er godt for vores helbred og har mange fordele. Alligevel holdes navnet og drikkevarer på mode.