alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Hvad skal vi være mere opmærksomme på næsten i slutningen af ​​whiskysmagningen?

2022-03-18

    Når vi observerer nøje og indsnusser whiskyen, stikker vi næsen ned i glasset og dufter whiskyaromaen, og vi har også drukket whiskyen igen og igen. Vores whiskysmagning er næsten slut. Men et tomt whiskyglas betyder ikke, at du kan gå i seng.

Sæt pris på whisky 1

Udveksle erfaringer med drikkende

    Whiskysmagning er tidspunktet for deling. I slutningen af ​​whiskysmagningen kan du udveksle dine tanker om whisky. Hvilken flaske whisky foretrækker du, og hvorfor kan du lide det? Du kan tage billeder og arkivere dem, hvilket kan hjælpe dig med at finde den whisky, du elsker ved første blik, lettere i fremtiden.


Duft til det tomme whiskyglas for sidste gang

    Dette er en god undskyldning for ikke at vaske kopperne med det samme. Selvom den resterende whisky i bunden af ​​glasset er en smule tør, udsender den stadig denne aroma. Selv et par timer efter smagning kan du stadig lugte den resterende aroma. Den tungeste tørvelugtwhisky er tørvemonsterwhiskyen. Som har en subtil duft tilbage på bunden af ​​glasset efter flere måneder.

Duft til det tomme whiskyglas

Sådan rengøres whiskyglassene

    Nogle mennesker vil anbefale vask med varmt vand for at undgå sæbeduften på glasset. Men problemet er, at man ikke kan vaske rent nok. Og det er nemt at efterlade fedt og pletter på whiskyglasset efter lang tid. Den bedste måde er at vaske koppen i hånden, du kan tilføje lidt vaskemiddel, men du skal være meget forsigtig med at vaske med rindende vand. Tør derefter koppen tør med en ren klud for at undgå at efterlade vandpletter. Tør ikke koppen af ​​med en fugtig dug, ellers vil den efterlade en muggen lugt i fremtiden.

rense whiskyglassene