alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Hvad er nyt i Whisky-udgivelser for 2022

2022-06-17

Cheers! Whiskey, the brown elixir. As the world grows economically, more and more people will appreciate the wonderful flavors of Chinese whiskey. This exhilarating spirit can be made from any number of grains - corn, rye, barley, or wheat. Whiskey is produced in many countries, each maintaining a unique character due to differences in production methods, the type and characteristics of the grains, and the quality and characteristics of the water used.

 

The Reach 81-årige Single Malt, Macallan

 

We start with a monster, The Reach by Macallan Whiskey Distillery.


whiskey solution


Denne ekstremt sjældne 81 år gamle single malt whisky blev lavet i 1940 under Anden Verdenskrig og er det ældste udtryk, der nogensinde er lavet. Den skotske destillatør har tilpasset denne usædvanlige timing til hjertet af Macallan-mærket i næsten 200 år, og legemliggør en varig ånd.

 

Reach blev skabt af et egetræsfad med sherrysmag, men bøjede efter, før destilleriet blev tvunget til at lukke dørene i 1950'erne, og har siden fundet sit fodfæste igen.

 

Den mørke single malt er indkapslet i en blæst flaske, vugget af tre uvæsentlige bronzehænder. Hver hånd repræsenterer en figur fra Macallans historie. Man mindes destilleriets arbejdere, der lavede denne spiritus i 1940'erne i en udfordrende tid. En anden er hånden fra den tidligere formand Allan Shiach, hvis bedstefar ledede virksomheden, da The Reach først fandt fade. Den tredje er nutidens mester whisky maker, Kirsteen Campbell, som besluttede, at tiden var inde til at dele denne dyrebare whisky med verden.

 

The Reach har en dyb lilla-rød farve og er beskrevet af aromaer af røde ribsgele, pink grapefrugt, tørv, sød kanel, blomme, læder og mørk chokolade. På tungen er der noter af lakrids, marmelade, ingefær, ananas, hickory, kaffe, brændt ananas, trærøg og muskatnød.

 

Old Parr 18-årige Scotch

 

For dem, der ikke har råd til en flaske whisky på 125,000 dollars, er Old Parr et sødt, røget alternativ med en smagsdybde, der har fået lov til at sætte sig i næsten 20 år.

 whiskydestilleri 

Old Parr er lagret i 18 år og er en ny og permanent tilføjelse til Old Parr-porteføljen, en raffineret blanding af de sjældneste og mest karakteristiske malte fra Craggan Moor. Den 18 år gamle Carmel bouillon, der flyder fra hjertet af Skotland, er sprængfyldt med ekstraordinær kompleksitet.

 

Skål med denne skotske whisky til ære for bemærkelsesværdige lejligheder og tider tæt på hjertet. Uanset om man samles med familien eller forærer en særlig milepæl, forbedrer Old Parrs 18-årige whisky drikkeoplevelsen og fejringsøjeblikket, mens det gør livet mere tilfredsstillende.

 

Denne skotske whisky kommer i en ikonisk oval flaske, der afspejler det håndværk, der kræves for en unik whisky. Flaskens revnede tekstur ligner en gammel, værtshusbåret flaske og bærer Greenlees-brødrenes signatur, et nik til Old Parrs utrættelige standarder gennem hundrede og halvtreds år.

 

Den gamle Parr 18 år bør drikkes ansvarligt pæn eller on the rocks og sælges for 70 $.

 

The Goalong Single Malt på 40% Vol

 

Det er en single malt whisky distillery from China, which is made with premium barley malt, yeasts, and the water source beneath the large mountain of Mashi in Miluo, Hunan.

 Goalong whisky 

The Goalong whiskey is aged in bourbon barrels and finished in Chinese whiskey barrels. Underneath the floral, malty aromas are elegant aromas of grape brandy, the two aromas are well integrated, and the wine is light and smooth, with elegant floral and fruity notes, toffee, and a malty sweetness that fall gently on the palate like spring rain.

 

Goalong single malt lugt er rig malt aroma og sød nektar mix, med lag af eg og vanilje. Når din gane det, kan du føle aromatisk, elegant og delikat, rig og sød (glat og fyldig, med en vidunderlig blanding af nøddeagtig sødme, kanelaroma og den helt rigtige mængde sødme.) Endelig er Nectars søde aroma. tyk og elegant (lidt let honning og beroligende røget smag.)

 

Goalong Single Malt whiskyen fra Kina sælges for 45 USD i 2022 i første omgang.

 

The Sexton Single Malt, Walking Dead Commemorative Edition

 

Denne lækre porter fås i en udød version med en zombiepræst på etiketten på special edition flasken.

 wholesale energy drinks


I samarbejde med AMC Networks og The Walking Dead er Sextons Single Malt Whisky blevet afsløret i en eksklusiv co-branded flaske for at markere showets sidste sæson. For at introducere denne nye udgivelse har Amerikas bedst sælgende irske single malt whisky slået sig sammen med showrunner Ross Marquard, den godhjertede Aaron, der tilbyder optimisme i selv de mørkeste tider.

 

Den slående flaske har en forrådnende sølvetiket fyldt med udøde lig, der paraderer hen over flaskens sekskantede emballage. Citater fra rollebesætningen Daryl, Herschel, Rick og Michonne pryder denne version, der skildrer den postmoderne eksistens barske realiteter i et ironisk ekko af The Sextons slogan - 'Celebrate Life'.

 

Sensuelt fremstår The Sexton Single Malt Whisky i en rig palette med dristige smage. Denne whisky er blevet tredobbelt destilleret, modnet på tidligere Oloroso Sherry-fade og bevidst lagret for at opnå den perfekte balance mellem rig tørret frugt og en mindeværdig toasty egetræ.

 

Kan forudbestilles nu for $34.

 

Mizunara Cask-Finished Whisky, Glendalough Distillery


Turkey whisky


Fra skjulte blå søer til smaragddale har Glendalough Distillery adopteret østlige påvirkninger i sin traditionelle irske whisky.

 

Glendalough er Irlands ældste håndværksdestilleri, grundlagt af fem whisky-elskende venner, der gennemsyrede den ånd i de irske legender og viden, der væltede over i denne single malt whisky.

 

Mizunara Cask-Finished Whisky er en 7 år gammel irsk single malt whisky lagret på meget sjældne Mizunara fade fra den japanske ø Hokkaido. Den ubarmhjertige jagt på verdens mest smagfulde eg har ført dem til skoven i Wicklow (ca. en times kørsel syd for Dublin), til den vulkanske zone i det nordlige Japan, hvor den mest eftertragtede eg i whiskyverdenen findes.

 

Mizunara træer skal vokse til det dobbelte af deres typiske alder, før de kan klippes og tage tre år at tørre, og er notorisk svære at arbejde med på grund af deres porøse natur. Det er her hemmeligheden bag dens dybe smag ligger. Whiskyen trænger dybt ind i træet, hvilket resulterer i en dyb, eksotisk smag.

 

Denne egetræsbehandlede whisky har en spændende frugtighed, men med en blomstret livlighed. Den er glat med noter af mørk chokoladeappelsin, sandeltræ og kanel, som er synonyme med Mizunara whisky.

 

Glendalough 7 år gammel single malt whisky Mizunara Finish sælges til $100.


Hvis du ønsker at lære mere om single malt whisky, kan du klikke på ord med fed skrift.

 

Redaktør: Rubick L.