alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder

Hvordan smager du normalt brandy?

2022-01-06

Hvordan smager du normalt brandy?

Hvordan smager du normalt brandy? Der er faktisk mange forskellige måder at drikke brændevin på, og forskellige måder vil føre til forskellige oplevelser. Mange brændevinselskere foretrækker at drikke det pænt, tilberede brændevinsglas og hælde brændevin i det ene glas og isvand i det andet.

Goalong XO Brandy

Når du drikker, skal du holde væggen på brandyglasset i hånden og lade varmen fra din håndflade passere over glasset, hvilket opvarmer brændevinen en smule og lader dens aromaer fordampe. Fyld hele glasset, snus og drik på samme tid, for virkelig at nyde vidunderne ved at drikke brandy. Med hver lille slurk brandy, tag en slurk isvand for at opfriske ganen og få den næste slurk brandy til at smage mere aromatisk. Mens du trækker vejret, hænger duften af ​​brandy i din mund i lang tid.

Goalong Brandy XO

Mange piger kan også lide at drikke brandy, men mange af dem kan lide at tilføje brandy til deres drinks. Jeg havde engang et glas Goalong Brandy XO til en fest med venner og fandt ud af, at mine venner kunne lide at tilføje cola til deres brandy. Smagen af ​​blandingen er meget speciel, og mange mennesker sammenligner denne drink med at drikke en cocktail, en meget forkert analogi.

Hvis du kan, er det bedst at sidde på en skammel alene, med et glas god vin i hånden, mens du lytter til musik og tager en lille slurk. Tag dig god tid og mærk brandyens duft og rigdom øjeblikkeligt give genlyd omkring din næse og mund, ved du hvordan du smager det?

Gaolong højkvalitets brandy XO