alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder

Lad os få en date med behårede krabber i LIU6 BAR

2021-10-15

Tidligt efterår er et godt tidspunkt at spise krabber. Dampet behåret krabbe er en traditionel kinesisk ret. Denne skålkrabbe er original, orange farve, lækkert krabbekød, rig på ernæring, tilhører dampet fisk og skaldyrs køkken, berømt for sin bløde smag, rig på ernæring. Den 8. oktober har Goalong -gruppens team en god del i LIU6 BAR for at spise behårede krabber med at drikke vores egen kinesiske single malt whisky og håndværksøl New Beer King.

高 朗 螃蟹 威士忌

Pitcute


Det er det lykkeligste i livet, at drikke vores egen fabriksbryggede øl og whisky i vores egen bistro og spise behårede krabber fra chefen. Lad os se på disse glade ansigter.

At have sdet i en hyggelig bistro, lytter til blød musik og taler om vores femårige single malt whisky var bundet til at blive uforglemmelig.

del

afsked 1


Dette er vores indendørs krabbefest, lad os nu tage et kig på vores udendørs krabbefest. Udendørs krabbefester er naturligvis mere for smukke mænd.


udendørs

God aften er slut. SeING frem til endnu en god aften.Velkommen til slurk Goalong Liquor WHISKY og drikker vores nye ølkonge.

Fabrikshold aktiviteter