alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder

100-årsdagen for grundlæggelsen af ​​Kinas kommunistiske parti

2021-07-01

图片 1

Partigren af ​​Goalong Liquor Group blev oprettet på den sidste dag i 100-året for grundlæggelsen af ​​partiet, der åbnede en ny rejse i det andet århundrede I dag er en meget vigtig og højtidelig dag i det kinesiske kommunistpartis historie og den kinesiske nation. Det er et stort historisk øjeblik fuld af højtidelighed og stolthed. Det er 100-året for grundlæggelsen af ​​det kommunistiske parti i Kina. Klokken 8 blev der afholdt en storslået ceremoni med varme og ungdom på Himmelske Freds Plads.  

2 

Alle medarbejdere i Goalong Liquor Group sang "Intet kommunistisk parti uden nyt Kina". Hele personalet så den storslåede ceremoni sammen og lyttede omhyggeligt til den vigtige tale fra generalsekretær Xi Jinping på 100-årsjubilæet for Kinas kommunistiske parti.   

3

Når jeg ser tilbage på den strålende løbet af det kinesiske kommunistpartis hundredeårige kamp: Den kinesiske nation er en stor nation i verden med en lang civilisationshistorie i mere end 5,000 år og har ydet uudslettelige bidrag til menneskets fremskridt civilisation. Efter opiumskrigen i 1840 blev Kina gradvist et semi-kolonialt og semi-feudalt samfund. Landet blev ydmyget, folket led, og civilisationen var dækket af støv. Den kinesiske nation led hidtil usete katastrofer. Siden da er det at realisere den store foryngelse af den kinesiske nation blevet den største drøm for det kinesiske folk og den kinesiske nation.

4  

I de sidste 100 år har Kinas kommunistiske parti afleveret et fremragende svar til folket og historien. Nu har Kinas kommunistiske parti forenet og ført det kinesiske folk til at gå ud på en ny vej for at realisere det andet århundredemål.  

5 

Når man lyttede til generalsekretær Xi Jinpings vigtige tale, udtrykte hvert partimedlem, prøvetidspartimedlem og aktivist i Goalong Liquor Group deres opmuntring og udtrykte bestemt deres svar på generalsekretær Xi Jinpings opfordring om at huske den oprindelige mission, styrke deres idealer tro, at udføre formålet med at tjene folket helhjertet og helhjertet, til eksemplarisk demonstration af partimedlemmer og at videreføre ånden i stor festopbygning. Tag historien som et spejl, skab fremtiden, og fortsæt med at yde store bidrag til den store sag for at forynge den kinesiske nation, søge lykke for folket og opbygge en lys fremtid for socialisme med kinesiske egenskaber.   

6